GOSSIP

Χαμός στο Instagram της Μαλέσκου: «Ιωάννα, πρέπει να τα… φτιάξεις με τον Χεζόνια»

Χαμός στο Instagram της Μαλέσκου: «Ιωάννα, πρέπει να τα… φτιάξεις με τον Χεζόνια»

Ιωάννα Μαλέσκου: Σάλος ξέσπασε μετά από σχόλιο φιλάθλου του Παναθηναϊκού σε ποστ της Ιωάννας Μαλέσκου για τον Μάριο Χεζόνια.

«Κάνε κάτι μπας και μείνει, είναι καλό παιδί και από σωστή οικογένεια», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο comment που έγινε viral!

Τις φήμες πως η Ιωάννα Μαλέσκου, είναι ζευγάρι με τον Μάριο Χεζόνια «πυροδότησε» τo like του ίδιου σε φωτογραφία της παρουσιάστριας.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού λατρεύουν τον Κροάτη και θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

«Ιωάννα, κάτι πρέπει να γίνει για να μείνει ο Χεζόνια το καλοκαίρι. Έχουμε κάνει υποδοχή, τρέχουμε παντού, παίρνουμε διαρκείας, θα πάρουμε και του χρόνου. Φέτος δεν πάμε γήπεδο, του χρόνου ίσως πάμε, θέλουμε να του κάνουμε κερκίδα, να αράξουμε στο ΟΑΚΑ, να πιούμε καμιά μπύρα και να γλεντάμε τον γαύρο. Σκέψου να είσαι στα επίσημα ε; Φοβερό ε; Κάνε και εσύ κάτι μπας και μείνει. Είναι καλό παιδί, από σωστή οικογένεια, με αρχές. ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13», αναφέρει ένα από τα σχόλια φίλων του Παναθηναϊκού στο προφίλ της Ιωάννας Μαλέσκου.

Δείτε εδώ τα σχόλια που έγιναν viral:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Σοκ από τον θάνατο πεντάχρονης - Βρέθηκε κρεμασμένη από σκοινί