GOSSIP

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρα της - Η πρώτη της αντίδραση

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρα της - Η πρώτη της αντίδραση
Τι ανέβασε στο Instagram η τραγουδίστρια λίγες ώρες μετά την απόφαση
AP

Παίρνει πίσω τη ζωή της από τον ίδιο της τον πατέρα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά από 13 χρόνια

H δικαστής Μπρέντα Πέννυ ανέστειλε το δικαίωμα του πατέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το καθεστώς της εποπτείας, που ελέγχει τη ζωή της εδώ και 13 χρόνια, σηματοδοτώντας μια σημαντική νίκη για την τραγουδίστρια.

«Η υπάρχουσα κατάσταση δείχνει ένα τοξικό περιβάλλον που απαιτεί την αναστολή του Τζέιμς Σπίαρς», είπε η δικαστής αφού άκουσε τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών και συμφώνησε ότι είναι προς το συμφέρον της Μπρίτνεϊ η αναστολή της κηδεμονίας.

Όρισε την επόμενη ακροαματική διαδικασία στις 12 Νοεμβρίου για να συζητηθεί ο τερματισμός της εποπτείας της τραγουδίστριας.

Η τραγουδίστρια λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από video τα οποία τη δείχνουν να… πετάει, ξεκάθαρο μήνυμα για την ελευθερία της.

Ο αγώνας της τραγουδίστριας για την ψυχική της υγεία καθώς και οι δικαστικές μάχες έχουν προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον, και μόλις την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν τρία ντοκιμαντέρ για τη ζωή της. Ένα από αυτά είναι το ντοκιμαντέρ των New York Times που ισχυρίστηκε ότι ο Τζέιμς Σπίαρς είχε προσλάβει μια εταιρεία σεκιούριτι που παρακολουθούσε κρυφά το τηλέφωνο της κόρης του, ηχογραφούσε τις συνομιλίες στο υπνοδωμάτιο με τον φίλο της και τα παιδιά της. Σε δήλωσή του, ο δικηγόρος του Εντάν Γεμινί, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Black Box Security, δήλωσε: «ο κ. Γεμινί και η Black Box ανέκαθεν συμπεριφέρονταν εντός επαγγελματικών, ηθικών και νομικών ορίων και είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για το έργο τους να κρατήσουν την κυρία Σπίαρς ασφαλή για πολλά χρόνια».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με κοίταξε στα μάτια και μου έριξε το βιτριόλι, ένιωθα ότι έλιωνα

Δίκη για βιτριόλι: Η αντίδραση της Ιωάννας όταν έμαθε ότι έφτασε στο δικαστήριο η δράστις

Δίκη για βιτριόλι: Έφτασε στο Μικτό Ορκωτό η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Οι πρώτες εικόνες