GOSSIP

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον παραμυθένιο γάμο στην Κρήτη

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον παραμυθένιο γάμο στην Κρήτη
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Instagram

Η πρώτη ανάρτηση στα social media από την Κόνι Μεταξά και τον Μάριο Καπότση. «Το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής μας», έγραψαν στο Instagram.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν το Σάββατο (9/7) στον Άγιο Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα της Κρήτης, έπειτα από 3 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι μετά τον θρησκευτικό γάμο έκανε και έναν δεύτερο, που θύμιζε σκηνή από αμερικανική ταινία ενώ λίγα 24ωρα αργότερα, ήρθε και η πρώτη ανάρτηση στα social media.

Με ένα φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο και το πάρτι που ακολούθησε, Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης, ευχαρίστησαν όσους βρέθηκαν στο πλευρό τους κι έκαναν λόγο για το «μεγαλύτερο πάρτι της ζωής μας».

Δείτε την ανάρτηση:

Ο... αμερικανικός γάμος

Αφού ολοκληρώθηκε η πατροπαράδοτη, θρησκευτική, τελετή, ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά θέλησαν να κάνουν έναν «δεύτερο» γάμο που θύμιζε σκηνικό αμερικάνικης ταινίας στην παραλία.

Μάλιστα, λίγο πριν από τη λήξη της τελετής η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αντάλλαξαν μερικά τρυφερά λόγια ενώπιον όλων των καλεσμένων.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Μετά από τις δύο τελετές, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης έκαναν την είσοδο που σήμανε την έναρξη του πάρτι. Μουσικές, βεγγαλικά και μια εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα περίμενε το ζευγάρι για να την κόψει, όπως ορίζει η παράδοση.

Το Instagram, όπως ήταν φυσικό, πήρε φωτιά καθώς οι καλεσμένοι του ζευγαριού δε σταμάτησαν να δημοσιεύουν στιγμιότυπα από το γαμήλιο πάρτι στο οποίο διασκέδασαν με την ψυχή τους.