GOSSIP

Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε τον άγριο καυγά στο αεροπλάνο - «Ο Μπραντ Πιτ με χτύπησε»

Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε τον άγριο καυγά στο αεροπλάνο - «Ο Μπραντ Πιτ με χτύπησε»
Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ ήταν για πολλά χρόνια από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλυγουντ.
ΑP / Danny Moloshok

Μεγάλος καβγάς ξέσπασε εν μέσω πτήσης μεταξύ Αντζελίνας Τζολί και Μπραντ Πιτ.

Παρά τον μεγάλο έρωτα που έζησε η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ το 2005, τον γάμο και τα παιδιά που απέκτησαν μαζί, φαίνεται πως υπάρχουν αγεφύρωτες διαφορές ανάμεσά στο ζευγάρι.

Ο χωρισμός του ζευγαριού φαίνεται πως έχει πολλά επεισόδια ακόμα αφού μετά τη βόμβα που έπεσε με την αποκάλυψη ότι η Αντζελίνα Τζολί «κρυβόταν» πίσω από το ψεύτικο όνομα «Τζέιν Ντόου» που κατέθεσε μήνυση κατά του FBI για τον Μπραντ Πιτ, ο ηθοποιός συνεχίζει τη βεντέτα και ετοιμάζεται για αντίποινα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail, η Αντζελίνα Τζολί είπε σε πράκτορα του FBI ότι ο Πιτ «επιτέθηκε σωματικά και λεκτικά σε εκείνη και τα παιδιά τους όταν βρίσκονταν στο αεροπλάνο».

Oι σημειώσεις του πράκτορα αναφέρουν ότι ο Πιτ φέρεται να πήγε την Τζολί στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, να την έπιασε από τους ώμους και να της φώναξε: «Γ@μ@ς αυτή την οικογένεια».

Ο Πιτ φέρεται να ήρθε σε διαπληκτισμό και με τον γιο του ζευγαριού, Μάντοξ όταν ο 15χρονος «μπήκε» στον τσακωμό των γονιών του.

Η 47χρονη ηθοποιός υποστήριξε ότι στην ίδια πτήση σημειώθηκε και άλλος καβγάς, όπου της προκάλεσε τραυματισμούς. Είπε επίσης ότι ο Πιτ έπινε εκείνη την ώρα και την είχε περιλούσει με μπύρα.

Πηγές από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ μίλησαν στη DailyMail και υποστήριξαν ότι ο μοναδικός λόγος της κίνησης της Αντζελίνα Τζολί ήταν για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας στις κατηγορίες εναντίον του και να αμαυρώσει την εικόνα του ηθοποιού, αφού, όπως λένε, η ίδια δεν έχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για όσα ισχυρίζεται.

Ο μυστικός πράκτορας τότε συναντήθηκε με τον βοηθό εισαγγελέα των ΗΠΑ και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν θα ασκήσουν ποινικές διώξεις, με αποτέλεσμα η Τζολί να καταθέσει ανώνυμα αγωγή κατά του FBI στο πλαίσιο του «Freedom of Information Act» (σ.σ. νόμος για την Ελευθερία της Πληροφόρησης), ώστε να αποκτήσει έγγραφα σχετικά με την ομοσπονδιακή έρευνα κατά του Πιτ.

Το 2016, ο Μπράντ Πιτ φέρεται να βρισκόταν υπό έρευνα από το FBI και το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες, για ένα περιστατικό στο οικογενειακό ιδιωτικό αεροσκάφος.

Η Αντζελίνα Τζολί «κρύβεται» πίσω από τη μήνυση στο FBI για τον Μπραντ Πιτ

Υπενθυμίζεται ότι η Τζέιν Ντόου που ακούει στο όνομα Αντζελίνα Τζολί κατηγορούσε το FBI ότι δεν συνέλαβε τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, παρά το γεγονός ότι παραλίγο να βλάψει σωματικά τη σύζυγό του και το ένα από τα παιδιά του, κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής πτήσης τους το 2016.

Μάλιστα, ζητούσε από την υπηρεσία να της παραδώσει όλα τα έγγραφα, σχετικά με την υπόθεση και παραπονέθηκε για «έλλειψη διαφάνειας».

Σημειώνεται ότι το FBI διερεύνησε την υπόθεση, αλλά ανακοίνωσε δημοσίως ότι κλείνει την έρευνά του. Η απόφαση για το περιστατικό ήταν πως ο Μπραντ Πιτ ήταν αθώος. Ως αποτέλεσμα, η Τζολί κατέθεσε ανώνυμα μήνυση κατά του FBI προκειμένου να λάβει έγγραφα σχετικά με την ομοσπονδιακή έρευνα κατά του Πιτ.

Η ομάδα του Πιτ αρνήθηκε ότι εκείνος έβλαψε τον γιο του, εκδίδοντας την ακόλουθη δήλωση στο People: «Είναι κατηγορηματικός ότι δεν έφτασε στο επίπεδο της σωματικής κακοποίησης, ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σωματικά. Δεν χτύπησε με κανέναν τρόπο το παιδί του στο πρόσωπο. Δεν το έκανε αυτό. Είναι κάθετος σε αυτό. Έβαλε τα χέρια του πάνω του, ναι, γιατί η σύγκρουση ήταν ανεξέλεγκτη, αλλά δεν τον χτύπησε ποτέ».

Σχετικές ειδήσεις