GOSSIP

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έδωσε το «παρών» στο ετήσιο ραντεβού με τον σύζυγό της

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έδωσε το «παρών» στο ετήσιο ραντεβού επετείου με τον σύζυγό της
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπενάρντο.
Instagram / penelopeanastasopoulou

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Φώτης Μπενάρντο: Έκλεισαν 9 χρόνια σχέσης και πήγαν στο ετήσιο ραντεβού τους στο ίδιο σημείο για την επέτειο της σχέσης τους

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπενάρντο έχουν επέτειο και γιορτάζουν 9 χρόνια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 7 χρόνια και έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Ηλέκτρα και τη Λυδία. Παρόλα αυτά, παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι, όπως και στην αρχή.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος βγήκαν ραντεβού στο ίδιο ακριβώς σημείο της πρώτης τους συνάντησης. Η ηθοποιός μάλιστα, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram κι έκανε μια τρυφερή αφιέρωση στον αγαπημένο της.

«9 χρόνια πριν σαν σήμερα βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού. Κάθε χρόνο την ίδια μέρα, την ίδια ώρα έχουμε ραντεβού στο ίδιο μέρος. Κι έτσι ερωτευόμαστε απ’ την αρχή ξανα. Η υπόσχεση που δώσαμε ήταν να μην πληγώσουμε ο ένας τον άλλο. Και κάθε μέρα εδώ και 9 χρόνια η μόνη μας έννοια είναι αυτή. Αυτό είναι η αγάπη μας. Να προσέχουμε ο ένας την ψυχή του άλλου. The rest is history… Forever», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.