GOSSIP

Άντζελα Γκερέκου: Έξαλλη η ηθοποιός - «Δεν θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες»

Άντζελα Γκερέκου: Έξαλλη η ηθοποιός - «Δεν θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες»
Η Άντζελα Γκερέκου.
Glomex

Η Άντζελα Γκερέκου απάντησε με αιχμηρό τρόπο σε ερώτηση δημοσιογράφων.

H Άντζελα Γκερέκου έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του προγράμματος του θεάτρου Τέχνης και οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών την εντόπισαν. Η ηθοποιός ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για διάφορα θέματα ωστόσο εκείνη δεν θέλησε να απαντήσει σε όλα. Συγκεκριμένα, ενοχλήθηκε με ορισμένα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει μπει σε διαδικασία να υιοθετήσει παιδί.

«Δεν θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες. Συγγνώμη που το λέω γελοιότητα, αλλά εννοώ ότι δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Είναι ένα ευλογημένο θέμα αυτό της υιοθεσίας, αλλά όσον αφορά τα ψέματα και την παραπληροφόρηση, ας κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους τα κίτρινα περιοδικά και τα sites», ανέφερε η ίδια.

«Το βιώνω και το διαχειρίζομαι ψύχραιμα. Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν το ψωμάι τους, το οποίο σέβομαι και εκτιμών, προσπαθώντας μέσα από μεγάλα ψέματα, να δημιουργούν ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια», είπε σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

Τέλος, τόνισε φανερά εκνευρισμένη: «Θέλουν βραβείο κίτρινης σεναριογραφίας. Ας σκεφτούν ότι δεν κάνει καλό ούτε στη δική τους ψυχή να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία».

Σχετικές ειδήσεις

Άντζελα Γκερέκου: Η συνάντηση με τις συμμαθήτριές της και το «μυστικό» της νεότητας

Η Γη της ελιάς: Ο μεγάλος εφιάλτης της Άντζελας Γκερέκου και η νέα ηθοποιός της σειράς

Άντζελα Γκερέκου: Η σπάνια φώτο της με μαγιό στα 63 της χρόνια