GOSSIP

Νίκος Γαλανός: Με έβριζαν επειδή τα «έβαζα» με αγαπημένους ήρωες

Νίκος Γαλανός: Με έβριζαν επειδή τα «έβαζα» με αγαπημένους ήρωες
Ο Νίκος Γαλανός.
Glomex

Ο Νίκος Γαλανός παραχώρησε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του και μίλησε για όλα, ξεκινώντας από τον ήρωα που ενσαρκώνει στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Ο Νίκος Γαλανός το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και παραχώρησε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Ο ίδιος μίλησε για όλα, ξεκινώντας από τον ήρωα που ενσαρκώνει στη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο ρόλος του έχει «μαλακώσει». Στο παρελθόν το κοινό έβριζε έντονα τον «Ισίδωρο» στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

«Ήμουν πολύ κακός, έβριζα τους πάντες και το χαιρόμουν, γι’ αυτό και είμαι σε αυτή τη δουλειά», εξήγησε μιλώντας για τον Ισίδωρο, τον ήρωα που υποδύεται.

«Υπάρχει κόσμος που ταυτίζεται με τους ήρωες των σειρών. Στην περίπτωση τη δική μου επειδή τα “έβαζα” με αγαπημένους ήρωες της σειράς, μετά έβριζαν εμένα», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στη σεναριογράφο της σειράς, τη Βάνα Δημητρίου, ο Νίκος Γαλανός αποκάλυψε πως είναι φίλοι εδώ και 40 χρόνια και τόνισε ότι το ταλέντο της Βάνας είναι φοβερό, καθώς το να γράφεις για ένα καθημερινό σίριαλ είναι περίπου πάνω από μισή ταινία την ημέρα.

Μιλώντας για τα χρόνια που σπούδαζε στη Δραματική Σχολή και τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής, ο Νίκος Γαλανός δήλωσε πως αρχικά συνειδητοποίησε πως σημασία έχει να κάνει κάποιος αυτό που αγαπά και πως τον θεατή τον ενδιαφέρει η δουλειά του κάθε ηθοποιού, όχι η προσωπική του ζωή.

«Η προσωπική ζωή του ηθοποιού και του κάθε καλλιτέχνη δεν πρέπει να αφορά τον θεατή», σημείωσε.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Γαλανός εξήγησε τη στάση ζωής του και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις.

«Δεν λειτουργώ με τη λογική, απλά με τη σκέψη μου επεμβαίνω στη λογική», είπε.

«Έχω απομυθοποιήσει πολλά πράγματα και δεν απασχολούν το μυαλό μου…υπάρχουν όμως και πράγματα πολύ δυνατά, όπως ο θάνατος. Ο θάνατος είναι μία κατάσταση πολύ δυνατή που σοκαριζόμαστε…», πρόσθεσε.

Ολοκληρώνοντας την κουβέντα, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την εξέλιξη της σειράς «Η γη της ελιάς». Αποκάλυψε ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στον γάμο της Βασιλικής, τα οποία θα την ωθήσουν σε αίτηση διαζυγίου, και ότι με τη μικρή Αγγελική θα γίνει μία μάχη αλλά τελικά θα την κερδίσουν οι Βρεττάκοι και θα την υιοθετήσουν.