GOSSIP

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το βίντεο στο Instagram που επιβεβαιώνει τη νέα του σχέση

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το βίντεο στο Instagram που επιβεβαιώνει τη νέα του σχέση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισε να βάλει τέλος στις εικασίες και να επιβεβαιώσει την νέα του σχέση ανεβάζοντας ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram μαζί με την αγαπημένη του, Δήμητρα Βαμβακούση. 

Ερωτευμένος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του, ενώ τη νέα του αγαπημένη μάθαμε σε βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου από νυχτερινή έξοδο του ζευγαριού.

Ο νικητής του Survivor του 2017 αποφάσισε να βάλει τέλος στις εικασίες και να επιβεβαιώσει την νέα του σχέση ανεβάζοντας ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram μαζί με την αγαπημένη του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Η σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου ανέβασε το βίντεο πρώτη στον λογαριασμό της με τον ίδιο να το αναδημοσιεύει επισημοποιώντας ουσιαστικά τα όσα ακούγονταν για τους δυο τους το τελευταίο διάστημα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον περασμένο Νοέμβριο σε συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» δήλωνε για την προσωπική του ζωή: «Είναι επικίνδυνος ο έρωτας, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος. Λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να δώσω».

Ποια είναι η σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι 27 ετών, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, ενώ είναι γνωστή για την συμμετοχή της στο Survivor του 2019 όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, ωστόσο τον τίτλο πήρε η Κατερίνα Δαλάκα.

Η αθλήτρια εργάζεται ως γυμνάστρια, ενώ το προφίλ της στο Instagram μετρά σχεδόν 100 χιλιάδες followers.

Η σύντροφος του Ντάνου το 2015 διεκδίκησε και κατέκτησε τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία, ενώ λίγους μήνες αργότερα της αφαιρέθηκε ο τίτλος, για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί.