ΚΟΣΜΟΣ

Πάμελα Άντερσον: Γιατί πήρε 11 κιλά ενώ έγραφε τα απομνημονεύματά της

Η Πάμελα Άντερσον
Η Πάμελα Άντερσον
ΑΡ

Η Πάμελα Άντερσον λέει οτι πήρε αρκετά κιλά καθώς έκανε «βουτιά» στις αναμνήσεις, γράφοντας τα απομνημονεύματά της. Ήταν ένα είδος προστασιας, αποκάλυψε

Η Πάμελα Άντερσον αποκάλυψε ότι η συγγραφή των απομνημονευμάτων της με τίτλο «Love, Pamela» χωρίς βοήθεια την επηρέασε σωματικά. Η 55χρονη σταρ του Baywatch, που είναι διάσημη για το εντυπωσιακό σώμα της με μπικίνι είπε στον Howard Stern σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε χθες Τετάρτη (25/1) ότι πήρε 25 κιλά κατά τη διαδικασία συγγραφής του βιβλίου.

«Ήταν τρελό, αλλά είχα μια φυσική αντίδραση στο να πω την ιστορία μου. Ήταν σχεδόν σαν να κρεμόμουν από κάτι. Ήταν προστατευτικό… η φουσκωτή πανοπλία μου», δήλωσε η καλλονή του Playboy.

«Δεν ξέρω τι ήταν. Νομίζω ότι ήταν κάποιο είδος προστασίας», πρόσθεσε.«Δεν είναι οτι έτρωγα διαφορετικά, είμαι vegan, τρώω ξηρούς καρπούς και μούρα, ξέρεις, δεν τρώω πολύ. Αλλά το σώμα μου άλλαζε». Η Καναδή σούπερ σταρ είπε επίσης οτι έχασε βάρος όταν ολοκλήρωσε τη συγγραφή της ιστορίας της.

Η σταρ του Barb Wire είπε ότι αναρωτήθηκε μήπως οι αλλαγές οφείλονταν απλώς στο ότι «μεγάλωσε» και ότι ακόμη και η μαμά της ρώτησε γιατί δεν επιδεικνύει πλέον τη σιλουέτα της. Απλώς σχολίασα «Ποια σιλουέτα; Ξέρεις, απλά αστειεύτηκα», πρόσθεσε. «Ήμουν μπερδεμένη εκείνη την εποχή, οπότε μου άρεσε που έκανα τα πάντα εύκολα: Χωρίς μακιγιάζ, τίποτα τέτοιο, και σκέφτηκα, Ξέρετε τι; Αν σας αρέσω έτσι, αν σας αρέσω στα χειρότερα μου , ίσως σας αρέσω», εξήγησε.

Τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματά της και το ντοκιμαντέρ της με τίτλο «Pamela: A Love Story», θα κυκλοφορήσουν στις 31 Ιανουαρίου. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για μία ακόμη φορά για την απέχθεια που νιώθει για τη μίνι σειρά Pam & Tommy του Hulu. Η ηθοποιός, η οποία είπε ότι δεν έχει παρακολουθήσει την παράσταση και δεν σκοπεύει να το κάνει, παραδέχτηκε ότι ένιωσε άσχημα αφότου έμαθε για την παράσταση μέσω μιας διαφήμισης.

Η Πάμελα, η οποία ισχυρίζεται ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε κάποτε της πρόσφερε «ένα διαμέρισμα και μια Πόρσε για να γίνει το νούμερο ένα κορίτσι του» στο νέο της ντοκιμαντέρ για το Netflix είπε οτι κανείς ποτέ δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της για τη σειρά, η οποία δραματοποιεί τη δημιουργία και την επακόλουθη κλοπή της περιβόητης ερωτικής ταινίας με τον πρώην σύζυγό της Tόμι Λι.

«Δεν νομίζω ότι παρουσίασαν τον Toμι ή εμένα με μεγάλη ακρίβεια. Δεν το έχω δει, αλλά έχω ακούσει από κόσμο ότι είναι μια πολύ ρηχή αναπαράσταση μας. Μακάρι να μας είχαν καλέσει. (...) Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να ασχοληθώ, ειδικά με αυτό το θέμα», πρόσθεσε. «Γιατί? Γιατί να τα ξαναζήσουμε όλα;».