GOSSIP

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το τρυφερό μήνυμα για τον γιο της – «Το μέλλον θα το ανακαλύψουμε παρέα»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το τρυφερό μήνυμα για τον γιο της – «Το μέλλον θα το ανακαλύψουμε παρέα»
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον νεογέννητο γιο της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινε για πρώτη φορά μητέρα, μιας και πρόσφατα έφερε στον κόσμο τον γιο τους καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Η παρουσιάστρια έχει αφιερωθεί πλήρως στη φροντίδα του νεογέννητου μωρού της και απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μητρότητας. Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον νεογέννητο γιο της.

«Εγώ θα σας ευχηθώ καλό μήνα με μια αναδρομή στο χρόνο… Σε μια από τις ομορφότερες στιγμές… στο καλοκαίρι μας πριν σε γνωρίσω. Όταν σε αισθανόμουν μέσα μου και αν όχι καμιά φορά τρέλαινα το γιατρό μου με τις αδικαιολόγητες επισκέψεις μου έστω για να σε ακούσω. Η ζωή μου χωρίστηκε στο πριν και στο μετά! Το μετά θα το ανακαλύψουμε παρέα» εξομολογήθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σχετικές ειδήσεις

Σπυροπούλου: Δεν πάει ο νους σας πόσα κιλά έχασε μέσα σε 3 εβδομάδες!

Να τι θέλουν να μάθουν όλοι για τον γιο της Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Oι αδημοσίευτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της