GOSSIP

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Είναι δύσκολο να μην σε γνωρίζει ο πατέρας σου»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Είναι δύσκολο να μην σε γνωρίζει ο πατέρας σου»

Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στο «Όλα για τη Ζωή μας» για την απώλεια του πατέρα της πριν 2 χρόνια από Αλτσχάιμερ.

Στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και μίλησε για μια προσωπική της εμπειρία που είχε σχέση με τις εκφυλιστικές ασθένειες του εγκεφάλου που σβήνουν σιγά σιγά τη μνήμη. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της από Αλτσχάιμερ πριν από δύο χρόνια.

«Είναι μία ασθένεια δύσκολη για τους γύρω. Για τον άνθρωπο που υποφέρει, φαντάζομαι δεν είναι το ίδιο γιατί δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα, δεν θυμάται τίποτα. Για την οικογένεια είναι δύσκολο, ο πατέρας σου να μην σε γνωρίζει, να βλέπεις ένα μάτι κενό με πολλή καλοσύνη, όμως. Ήταν σοκαριστικό για μένα γιατί ήταν ο μπαμπάς μου, ήμουν δεμένη μαζί του, ήταν αρκετή η διάρκεια που ταλαιπωρήθηκε. Τον έκλαψα πολύ περισσότερο όταν ήταν ζωντανός παρά όταν “έφυγε”».

Και συνέχισε η ηθοποιός: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι τι ρόλο παίζει η κληρονομικότητα, μήπως είμαι και εγώ ο επόμενος που θα το πάθει. Θα χαρακτήριζα επιλεκτική τη μνήμη μου. Θυμάμαι τους ρόλους μου, αλλά την επόμενη μέρα ξεχνάω τα πάντα. Δεν θυμάμαι ταινίες, ηθοποιούς».

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Μου έχει γίνει πρόταση για το J2US»

Παλαιολόγου για την ατυχή εγκυμοσύνη της: «Ήταν πολύ μεγάλος ο πόνος»

Ντίνα Κώνστα: H σχέση της με τη... Ντένη Μαρκορά