GOSSIP

Κάιλι Τζένερ: Την «έκραξαν» στο Instagram για τις φωτογραφίες που ανέβασε το Πάσχα

Κάιλι Τζένερ: Την «έκραξαν» στο Instagram για τις φωτογραφίες που ανέβασε το Πάσχα

Κάιλι Τζένερ: Η γνωστή τηλεπερσόνα ανέβασε την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με ένα ανοιχτό πράσινο, αρκετά στενό φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ και διαφάνεια, προκαλώντας την αρνητική αντίδραση πολλών χρηστών του Instagram.

Χείμαρρο αρνητικών σχολίων προκάλεσε η ανάρτηση της Κάιλι Τζένερ με την οποία θέλησε να ευχηθεί στους ακολούθους της στο Instagram καλό Πάσχα.

«Ναι, δείξε το σώμα σου για να γιορτάσεις την Ανάσταση του Ιησού Χριστού», γράφει ένα από τα πολλά ειρωνικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε.

Η Κάιλι Τζένερ ανέβασε την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με ένα ανοιχτό πράσινο, αρκετά στενό φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ και διαφάνεια, προκαλώντας την αρνητική αντίδραση πολλών χρηστών του Instagram.

Στα χέρια της κρατά ένα καλάθι με λουλούδια και στη λεζάντα γράφει «Καλό Πάσχα».

Η Κάιλι ΤζένερInstagram/Kylie Jenner

Οι περισσότεροι σχολιάζουν ότι «σεξουαλικοποιεί τη χριστιανική γιορτή» ή ότι «θέλει να τραβά την προσοχή».

«Αλήθεια τώρα; Δεν άντεχες να μην ανεβάσεις φωτογραφία μια ημέρα;», «Είναι Πάσχα. Δεν μπορούσες απλώς να ανεβάσεις μια γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία;» γράφουν χρήστες της πλατφόρμας.

Κάποιος δε, την ειρωνεύτηκε: «Τουλάχιστον δεν είναι 95% γυμνή σε αυτές τις φωτογραφίες» σχολίασε ένας άλλος ακόλουθος, αναφερόμενος προφανώς σε πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε η Κάιλι Τζένερ με μπικίνι.

Η Κάιλι ΤζένερInstagram/Kylie Jenner

Μετά από τις αποτυχημένες αυτές φωτογραφίες, η τηλεπερσόνα ανέβασε και κάποια στιγμιότυπα από τις οικογενειακές στιγμές της οικογένειας Καρντάσιαν.