GOSSIP

Τζόνι Ντεπ: Σοβαρός τραυματισμός για τον ηθοποιό - Ακυρώνει τις εμφανίσεις με την μπάντα του

Τζόνι Ντεπ: Σοβαρός τραυματισμός για τον ηθοποιό - Ακυρώνει τις εμφανίσεις με την μπάντα του
AP/Φωτογραφία αρχείου

Τζόνι Ντεπ: Μετά την πολυσυζητημένη εμφάνιση στις Κάννες ο σταρ του Χόλιγουντ υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό που τον ανάγκασε να ακυρώσει τις live εμφανίσεις που θα έκανε με το συγκρότημά του. 

Αποθεώθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών, έκανε τους πάντες να μιλούν ξανά για εκείνον και λίγες μέρες μετά... έσπασε τον αστράγαλό του. Ο λόγος για τον Τζόνι Ντεπ, ο οποίος με μία μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του «φίλους» για την κατάσταση της υγείας του.

Μετά την πολυσυζητημένη εμφάνιση στις Κάννες ο σταρ του Χόλιγουντ υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό με αποτέλεσμα να σπάσει τον αστράγαλό του, έτσι αναγκάστηκε να ακυρώσει τις live εμφανίσεις που θα έκανε με το συγκρότημά του.

Τι έγραψε ο Τζόνι Ντέπ:

«Αγαπητοί μου φίλοι, λυπάμαι που θα σας πω ότι έχω σπάσει τον αστράγαλό μου. Αρχικά δεν φαινόταν τόσο σοβαρό, όμως χειροτέρεψε. Οι γιατροί μου προτείνουν σθεναρά να αποφύγω οποιαδήποτε δραστηριότητα αυτή τη στιγμή και έτσι δυστυχώς δεν μπορώ να ταξιδέψω.

Λυπούμαστε πολύ που που θα χάσουμε τη Βοστώνη, το Νιου Χάμσαϊρ και τη Νέα Υόρκη, αλλά μην φοβάστε, υπόσχομαι ότι θα φέρουμε ένα καταπληκτικό σόου σε όλους σας στην Ευρώπη και θα φέρουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην Ανατολή… Και πάλι, ζητώ ειλικρινή και βαθιά συγγνώμη. Έχετε όλη μου την αγάπη και τον σεβασμό», έγραψε ο Τζονι Ντεπ στο Instagram.

H ανακοίνωση του συγκροτήματος στο Twitter