GOSSIP

Super Κική: Το πρόβλημα υγείας και το τεράστιο ποσό που της προσέφεραν για να συμμετάσχει σε ριάλιτι

Super Κική: Το πρόβλημα υγείας και το τεράστιο ποσό που της προσέφεραν για να συμμετάσχει σε ριάλιτι

Η Super Κική αποκαλύπτει την πρόταση που δέχτηκε για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ καθώς και την απίστευτη αμοιβή.

Η Super Κική παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόταση που της έγινε να συμμετάσχει στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αλλά και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

«Ισχύει ότι μου έκαναν πρόταση γι’ αυτή την αηδία, το “I`m a celebrity get me out of here” με 6.500 ευρώ την εβδομάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκουνηθώ εγώ από το σπίτι μου και να ξεφτιλιστώ να τρώω κατσαρίδες για 6.500 ευρώ την εβδομάδα. Σε καμία περίπτωση.

«Δε φοβάμαι τις δοκιμασίες. Ίσα ίσα, μπορεί και να κέρδιζα. Δεν τα φοβάμαι εγώ αυτά, αλλά είναι ντροπή. Η χαρά του κόσμου είναι να δει κάποιον γνωστό να ταλαιπωρείται. Αυτά εγώ τα θεωρώ ντροπή», αποκάλυψε η Super Κική.

«Τώρα τελευταία δεν έχω δεχτεί άλλη τηλεοπτική πρόταση. Είναι η χειρότερη δουλειά για μένα η τηλεόραση, δεν αντέχω. Πρέπει να είσαι άνιωθος για να δουλέψεις εκεί. Τη φοβάμαι πάρα πολύ την τηλεόραση. Τη φοβάμαι γιατί δεν είμαι εγώ. Δεν είμαι άνετη. Στον Αρναούτογλου πέρασα χάλια, δεν ήμουν εγώ ούτε στο 1%», πρόσθεσε η γνωστή influencer.

Τέλος, για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί, η Super Κική είπε, «Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει με την υγεία μου. Θα βγει η βιοψία. Υπάρχει ένας μικρός όγκος στο στομάχι μου. Μάλλον δεν είναι τίποτα, αλλά μπορεί και να είναι. Δε ξέρω. Έχω γαστρική παλινδρόμηση. Έχω και κάποιους πόνους, σίγουρα έχω και κάποιες πληγές στο στομάχι μου».