GOSSIP

Τούνη: Σήμερα η βάφτιση του Νουνίτο - Οι προετοιμασίες και η φωτογραφία του Πάρη πριν το μυστήριο

Τούνη: Σήμερα η βάφτιση του Νουνίτο - Οι προετοιμασίες και η φωτογραφία του Πάρη πριν το μυστήριο

Ιωάννα Τούνη: Σήμερα ο μικρός Νουνίτο θα πάρει το όνομα Πάρης

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Ιωάννα Τούνη, καθώς βαφτίζει τον 9 μηνών γιο της.

Ο Νουνίτο θα πάρει το όνομα Πάρης, ενώ νονοί θα είναι η κολλητή φίλη και συνεργάτιδα της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη, αλλά και ο Γιώργος Μανίκας.

Οι προετοιμασίες της influencer για τη βάφτιση ξεκίνησαν από το πρωί, ενώ να σημειωθεί πως μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει πάρτι για τους καλεσμένους.

Αυτό είναι το μακιγιάζ που έκανε η Ιωάννα Τούνη για τη βάφτιση του γιου της
Η Ιωάννα Τούνη λίγο πριν αναχωρήσει για το κτήμα όπου θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση του μικρού της πρίγκιπα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά βίντεο από την ώρα που ετοιμαζόταν στο σπίτι της.

Μάλιστα, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το μακιγιάζ που επέλεξε.

Η φωτογραφία του «νουνίτο» λίγο πριν από τη βάφτισή του

Στο κτήμα όπου θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση του «νουνίτο» βρίσκεται από νωρίς η Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Στέλλα Πάσσαρη που μαζί με τον Γιώργο Μανίκα θα δώσουν στον μικρό Πάρη το όνομά του.

Λίγο πριν να βουτήξει στην κολυμπήθρα, ο γιος της Ιωάννας Τούνη απαθανατίστηκε από τον μπαμπά του να «κολυμπά» μέσα σε μια πισίνα με μπλε και λευκά μπαλάκια.

Το προσκλητήριο της βάφτισης

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, το μυστήριο θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου με νονούς την κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη και τον κολλητό φίλο του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιώργο Μανικά αλλά και τον γιο του .

Η εκπομπή Breakfast @Star παρουσίασαν αποκλειστικά το προσκλητήριο της βάφτισης, ενώ αποκάλυψαν και το όνομα του γιου του ζευγαριού.

Ο μικρός «Νουνίτο» λοιπόν θα λέγεται Πάρης.