GOSSIP

Δήμητρα Κατσαφάδου: 70χρονη οδηγός έπεσε πάνω στη βιτρίνα του καταστήματός της στη Γλύφάδα

Δήμητρα Κατσαφάδου: 70χρονη οδηγός έπεσε πάνω στη βιτρίνα του καταστήματός της στη Γλύφάδα
Instagram

Μια 70χρονη οδηγός έπεσε με το όχημά της στη βιτρίνα του καταστήματος της Δήμητρας Κατσαφάδου στη Γλύφάδα

Ατύχημα σημειώθηκε σε κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου στη Γλυφάδα με την επιχειρηματία να κάνει γνωστή την είδηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως ανέφερε η ίδια μία οδηγός ηλικίας 70 ετών έπεσε με το αυτοκίνητό της στη τζαμαρία του καταστήματος, προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές. Η ηλικιωμένη γυναίκα πέρασε το διαχωριστικό που είχε τοποθετηθεί έξω από την επιχείρηση, πάτησε γλάστρες που υπήρχαν επίσης απ' έξω και χτύπησε στη τζαμαρία.

«Μια κυρία 70 ετών, έπεσε πάνω στην τζαμαρία του καταστήματός μας, στην Άνω Γλυφάδα…διέσχισε πόσο δρόμο, πέρασε το διαχωριστικό που είχαμε τοποθετήσει, καταπάτησε 5 βαριές γλάστρες από μάρμαρο και τελικά έσκασε στην τζαμαρία! Ο θεός να φυλάει παιδιά!», έγραψε στην ανάρτησή της η Δήμητρα Κατσαφάδου, ανεβάζοντας φωτογραφίες από το ατύχημα στο Instagram.

«Ευτυχώς όλοι καλά! Απλά οι κοπέλες στα καταστήματα τρόμαξαν, μετά ήρθε η τροχαία και μας είπε, ευτυχώς που η τζαμαρία είναι ασφαλείας με χοντρό τζαμί και ειδικό φιλμ! Ο @nikolasmalakodimos έτρεχε σαν τον αμαρτωλό να σώσει την κατάσταση κι εγώ μαζί! Αίσιο τέλος παιδιά δόξα τω θεώ! Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!», έγραψε στη συνέχεια σε σχόλιο, καθησυχάζοντας τους ακολούθους της.