GOSSIP

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Παντρεύτηκε τελικά με την Τζόρτζια Σιακαβάρα; Τι απαντά

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Παντρεύτηκε τελικά με την Τζόρτζια Σιακαβάρα; Τι απαντά

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε για τις φήμες περί γάμου με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Αυτήν την εβδομάδα, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα ενώθηκαν με τα «δεσμά» του γάμου. Κουμπάρος ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους του Κωνσταντίνου Πλεύρη, ενώ, απόντες από τον γάμο ήταν τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη, Θάνος και Φένια, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Η πληροφορία ήθελε ο γάμος να έγινε στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης, στη Φυλή. Ωστόσο, η Μονή το διαψεύδει αυτό, μέσω ανακοίνωσης. Μάλιστα, επισημάνθηκε ότι εάν τα Μέσα που αναπαρήγαγαν την είδηση δεν ανακαλέσουν, η Μονή θα κινηθεί νομικά.

Η δημοσιογράφος, Ρενέ Σαραντινού, που αποκάλυψε την είδηση για τον γάμο του, μίλησε στο MEGA και τόνισε ότι «αντλώ τις πληροφορίες μου από την Τζόρτζια. Όταν ήρθε η πληροφορία για τον γάμο, επικοινώνησα μαζί της, της ευχήθηκα και μου είπε πως φόρεσε το νυφικό της μητέρας της και πως ο γάμος έγινε στο Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή.

Μου είπε πως δεν θέλουν γίνουν δηλώσεις. Οι μόνες δηλώσεις που μου επέτρεψε να πω με το όνομά της ήταν ο αριθμός των καλεσμένων. Θέλω να αναφέρω πως στο μοναστήρι υπάρχει ναός του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης, όπου τα Θυρανοίξια έγιναν το 2021.

Aλλά δεν ξέρω εάν έγινε μέσα σε κάποιον άλλο χώρο, καθώς εκεί γίνονται γάμοι. Αν η νύφη δεν γνωρίζει πότε παντρεύτηκε αλλά δίνει πληροφορίες τότε ενδεχομένως να μας τρολάρει, όπως και ο κ. Πλεύρης».

«Όχι, δεν έχω παντρευτεί»

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έσπευσε να διαψεύσει, τονίζοντας: «Όχι, δεν έχω παντρευτεί, τελείωσε. Το τι έχω σκοπό να κάνω, δεν θα το πω στον κόσμο. Δεν δίνω λογαριασμό τι θα κάνω σε κανέναν. Τα σχόλια των παιδιών μου ήταν λάθος, γιατί μίλησαν σαν να έχω παντρευτεί και δεν έχω παντρευτεί.

Δεν ξέρω πώς έγινε αυτή η παρεξήγηση. Δεν με πήραν τηλέφωνο τα παιδιά να με ρωτήσουν εάν παντρεύτηκα, ούτε από την εφημερίδα με πήραν. Μπορούν να μάθουν εάν παντρεύτηκα, εάν πάρουν τηλέφωνο την εκκλησία. Τα Χριστούγεννα θα τα περάσω με τον Μητροπολίτη Βορείου Αφρικής. Θα πάω στο Τιμπουκτού», μιλώντας στο MEGA.

Σχετικές ειδήσεις