GOSSIP

Πάρις Χίλτον: Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της μητέρας της «Πάντα ήσουν η έμπνευσή μου »

Πάρις Χίλτον: Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της μητέρας της «Πάντα ήσουν η έμπνευσή μου »
Instagram

Η ανάρτηση της Πάρις Χίλτον για τα γενέθλια της μητέρας της

Η Πάρις Χίλτον σε ανάρτηση που έκανε ευχήθηκε στη μητέρα της, Κάθι για τα γενέθλιά της και τα 65 της χρόνια. Η Πάρις Χίλτον φρόντισε να γράψει μερικά λόγια για εκείνη στα social media.

Συγκεκριμένα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες και βίντεο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Χρόνια Πολλά στη βασίλισσα, τη μαμά μου, Κάθι Χίλτον! Μαμά, η ανθεκτικότητα και η συμπόνια σου μου έμαθαν όλα όσα ξέρω για την πλοήγηση στη ζωή με ένα χαμόγελο, μια καρδιά γεμάτη αγάπη και μια πινελιά λάμψης. Πάντα ήσουν ο βράχος μου, η έμπνευσή μου και η πιο κουλ μαμά που θα μπορούσε να έχει κανείς».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Στην ξεχωριστή σου μέρα, θέλω απλώς να πω ευχαριστώ που είσαι εσύ, γνήσια, αγαπητή και απλά αναντικατάστατη. Γιορτάζοντας εσένα σήμερα μοιάζει με φόρο τιμής στον απίστευτο αντίκτυπο που έχεις αφήσει, όχι μόνο σε μένα, αλλά σε όλους όσους είναι αρκετά τυχεροί να βρίσκονται στην τροχιά σου. Ας πιούμε σε περισσότερο γέλιο, περισσότερες αξέχαστες στιγμές και ναι, περισσότερα πάρτι με μεταμεσονύχτιες φάρσες στο σαλόνι. Εύχομαι αυτή η χρονιά να σου φέρει τόση χαρά και ευτυχία όση φέρνεις σε όλους γύρω σου. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω!».