ΓΥΝΑΙΚΑ

Το γυναικείο χαρακτηριστικό που τρομάζει τους άντρες

Το γυναικείο χαρακτηριστικό που τρομάζει τους άντρες

Κάθε φορά και κάτι νέο!

Μέρες γιορτινές θα έλεγα υπό άλλες συνθήκες γιατί μέχρι και πέρυσι το μόνο που θα μας απασχολούσε -και δικαίως- είναι το πού θα πηγαίναμε χριστουγεννιάτικες διακοπές, πού θα κάναμε ρεβεγιόν και τι δώρα θα παίρναμε στους αγαπημένους μας. Φέτος βέβαια τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά μιας και κανείς δεν είχε υπολογίσει την πανδημία, η οποία αισίως μας ταλαιπωρεί σχεδόν ένα χρόνο πια.

Και μιας και είμαστε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια παρακολουθώντας με αγωνία τις εξελίξεις από το μέτωπο του ιού, εγώ ασχολούμαι ιδιαιτέρως με έρευνες, οι οποίες είτε έχουμε καραντίνα είτε όχι, παραμένουν πάντα διαφωτιστικές.

Πρόσφατα λοιπόν, έπεσα πάνω σε μία άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα, η οποία ανέλυσε τα χαρακτηριστικά εκείνα που τρομοκρατούν τους άντρες πάνω σε μία γυναίκα. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα, το βασικό και άκρως... πρωτότυπο χαρακτηριστικό που αγχώνει έναν άντρα σε μία σχέση, είναι η επιθετικότητα μιας γυναίκας!

Για να γίνω πιο σαφής, ενώ οι γυναίκες όσο η σχέση προχωράει, χαλαρώνουν, οι άντρες παθαίνουν ακριβώς το αντίθετο. Μάλιστα, επειδή εμείς έχουμε την τάση να... λυνόμαστε με το πέρασμα του χρόνου και να γινόμαστε πιο επιθετικές και σεξουαλικές, καταλήγουμε να τρομάζουμε τους άντρες και στη συνέχεια να τους αγχώνουμε.

Οι βασικές αιτίες, είναι ο φόβος της μη ικανοποίησης των επιθυμιών της αλλά και ο φόβος του... κέρατου μιας και η έντονη σεξουαλική ορμή στη γυναίκα, τείνει να κάνει τους άντρες καχύποπτους και επιφυλακτικούς. Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε, με τεράστια αγανάκτηση: Τελικά, πώς μας θέλετε βρε παιδιά;