ΓΥΝΑΙΚΑ

Η συνταγή της ημέρας: Κιουνεφέ

Η συνταγή της ημέρας: Κιουνεφέ

O σεφ Γιώργος Τσούλης, μας προτείνει μια γρήγορη και νόστιμη συνταγή

#tsoulotip: Όταν σιροπιάζουμε πρέπει να είναι το γλυκό μας ζεστό και το σιρόπι κρύο.

ΥΛΙΚΑ

Για το κιουνεφέ

340 γρ. Φύλλο κανταΐφι

170 γρ. Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου και έξτρα για το ψήσιμο

150 γρ. Τύρι gouda, τριμμένο

150 γρ. Μοτσαρέλα, τριμμένη

Για το σιρόπι

240 ml. Νερό

140 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική

Χυμό από μισό λεμόνι

½ κ.γ. Ανθόνερο

Θρυμματισμένα φιστίκια για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο www.giorgostsoulis.com