ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο σε κρίση πανικού στο πρώτο teaser του Don’t Look Up

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο
To Don’t Look Up θα κυκλοφορήσιει στο Netflix στις 24 Δεκεμβρίου

Δείτε το πρώτο teaser τρέιλερ της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του Netflix.

Το Netflix επιτέλους έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία Don’t Look Up με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και ένα εντυπωσιακό καστ με πρωτοκλασάτα ονόματα της μεγάλης οθόνης.

Συγκεκριμένα, εκτός από τον ΝτιΚάπριο που συμμετέχει για πρώτη φορά σε ταινία του Netflix, παίζουν ακόμα οι: Μέριλ Στριπ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τίμοθι Σαλαμέ, Τζένιφερ Λόρενς, Μάθιου Πέρι, Αριάνα Γκράντε, Τζόνα Χιλ, και αρκετά άλλοι. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Άνταμ ΜακΚέι των The Big Short και Vice.

Το Don't Look Up είναι μια σατιρική κωμωδία που ακολουθεί δυο αστρονόμους (ΝτιΚάπριο και Λόρενς) οι οποίοι ανακαλύπτουν ότι ένας αστεροειδής κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς τη Γη. Η σύγκρουση φαίνεται αναπόφευκτη και αναμένεται να επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη με καταστροφικές συνέπειες για την ανθρωπότητα. Οι δύο επιστήμονες έρχονται στη δύσκολη θέση να ενημερώσουν την Πρόεδρο των ΗΠΑ (Μέριλ Στριπ) αλλά και όλο τον κόσμο, χωρίς όμως να τους πιστεύει κάποιος.

Όπως θα δείτε, το σύντομο βίντεο που κυκλοφόρησε ξεκινάει με έναν ΝτιΚάπριο σε κρίση πανικού να προσπαθεί να ανακτήσει και πάλι την αυτοκυριαρχία του, για να πει στην Αμερικανίδα πρόεδρο και στον γιο της και επικεφαλής του γραφείου της (Τζόνα Χιλ) τα… μαντάτα.

Η ταινία θα είναι ένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα κάνει το Netflix στους συνδρομητές του, καθώς θα είναι διαθέσιμη για «στριμάρισμα» στις 24 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, μερικές ημέρες πριν και συγκεκριμένα στις 10 Δεκεμβρίου, το Don't Look Up θα κάνει πρεμιέρα και στους κινηματογράφους.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

C’Mon C’Mon: O Χοακίν Φίνιξ είναι ο τρυφερός θείος που όλοι θα θέλαμε να είχαμε

Sniff: Το νέο φιλμ νουάρ με Αλ Πατσίνο και ένα καστ που θα ζήλευε μέχρι και το Ocean's Eleven

O Κιάνου Ριβς έπαθε «John Wick» στο teaser του νέου Matrix 4!