ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γκράνβιλ Άνταμς: Πέθανε από καρκίνο ο σταρ της σειράς Oz

Γκράνβιλ Άνταμς
Ο Γκράνβιλ Άνταμς είχε μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες του στα social media μέσα από το νοσοκομείο
Instagram

Ο ηθοποιός Γκράνβιλ Άνταμς «έφυγε» από τη ζωή στα 58 του χρόνια νικημένος από τον καρκίνο.

O ηθοποιός Γκράνβιλ Άνταμς πέθανε σε ηλικία 58 ετών, έπειτα μακρά και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Τη δυσάρεστη είδηση για τον θάνατό του, ανακοίνωσε χθες Κυριακή, η οικογένεια του ηθοποιού μέσω ανάρτησης στα social media. Όπως αναφέρεται, ο Άνταμς «έφυγε» από τη ζωή έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και τους φίλους του.

«Σήμερα ο αγαπημένος μας Γκράνβιλ Άνταμς "έφυγε" και είναι τώρα με τον Θεό. Μετά από μια μακρά σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ανέβηκε στους ουρανούς. Ο Γκραν πέρασε τις τελευταίες του μέρες περιτριγυρισμένος από τους αγαπημένους του, την οικογένεια και τους στενούς φίλους. Η σύζυγός του Κριστίνα ήταν στο πλευρό του διαρκώς και ήταν μόνη μαζί του όταν πέθανε.

Ο Γκραν τώρα είναι ήσυχος και δεν υποφέρει πια. Πάλεψε μέχρι το τέλος με δύναμη, ομορφιά και χάρη όσο κανείς άλλος, βάζοντας την οικογένειά του πριν από τον εαυτό του μέχρι τις τελευταίες στιγμές».

Σε άλλο σημείο της ανάρτησης αναφέρεται: «Λίγο πριν "φύγει", του ζητήσαμε να μας δώσει ένα σημάδι όταν περάσει στην άλλη πλευρά. Αφού "έφυγε" οι φίλοι και η οικογένεια πήγαμε να φάνε και να θυμηθούμε τον Γκράνβιλ. Καθώς καθόμασταν και τρώγαμε, σημειώθηκε μια καταρρακτώδης βροχή που σταμάτησε μετά από 30 λεπτά για να αποκαλύψει ένα λαμπρό διπλό ουράνιο τόξο ακριβώς μπροστά μας. Γνωρίζαμε εκείνη τη στιγμή ότι ήταν ο Γκραν, που σκορπούσε την αγάπη όπως και αυτός… Σε αγαπάμε Γκραν πάντα και για πάντα».

Συνεργάτες και φίλοι του ηθοποιού τον αποχαιρέτησαν μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις στα social media. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνεργάτες του είχαν δημιουργήσει καμπάνια στο GoFundMe με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για τα ιατρικά έξοδα που απαιτούνταν.

Ο Άνταμς είχε γίνει ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στη γνωστή σειρά του ΗΒΟ, Oz (1997-2003) παίζοντας τον Zahir Arif. Επίσης τον είδαμε στο Homicide: Life on the Street, στον ρόλο του αστυνομικού Jeff Westby.



Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Έλσα 2.0: Δείτε το πρώτο επεισόδιο της νέας ελληνικής sci-fi σειράς

Squid Game: Spoiler Alert - Τα κρυφά μηνύματα που κανείς δεν πρόσεξε!

Οι δυο πασίγνωστοι ρόλοι που απέρριψε η Μαντόνα και το μετανιώνει ακόμα!