ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναλώσιμοι 4: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη-Σε κρίσιμη κατάσταση Βούλγαρος τεχνικός

Αναλώσιμοι 4: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη-Σε κρίσιμη κατάσταση Βούλγαρος τεχνικός
Τρεις τραυματίες μετράει ήδη η παραγωγή της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» στα γυρίσματα που πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη
Instagram

Τρεις τραυματίες μετράει η παραγωγή της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» στα γυρίσματα που πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη

Επεισοδιακά φαίνεται ότι ήταν τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» που πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη καθώς τρία άτομα έχουν τραυματιστεί με έναν εξ αυτών να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως αποκάλυψε το MEGA οι δύο από τους τρεις τραυματίες είναι τεχνικοί ενώ ο τρίτος είναι ένας από τους κασκαντέρ του ηθοποιού, Τζέισον Στέιθαμ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρώτος τραυματισμός σημειώθηκε στα Βασιλικά στην περιοχή όπου έχει στηθεί ένα καράβι για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Τραυματίας είναι ένας τεχνικός από τη Βουλγαρία ο οποίος έπεσε από το καράβι και πλέον νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ενδεικτική της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του Βούλγαρου τεχνικού το γεγονός ότι στη Θεσσαλονίκη έχει κληθεί η οικογένεια του από την παραγωγή.

Οι άλλοι δύο τραυματισμοί στα γυρίσματα της ταινίας έχουν σημειωθεί στα Διαβατά. Ο πρώτος τραυματισμός έγινε, σύμφωνα με το MEGA, όταν ένας κασκαντέρ πάτησε με ένα όχημα τύπου μπάγκι έναν οπερατέρ κάνοντας όπισθεν ενώ ο δεύτερος τραυματισμός σημειώθηκε όταν ένας από τους κασκαντέρ του Στέιθαμ πραγματοποιούσε άλματα ανάμεσα σε αυτοκίνητα.

Τα γυρίσματα, πάντως, της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» συνεχίζονται κανονικά με τον Τζέισον Στέιθαμ, μάλιστα, να αναρτά και ένα βίντεο με σκηνές από τα παρασκήνια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια - «Καρφώθηκε» σε φορτηγό

Δίκυκλα από 100 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε - Δείτε όλη τη λίστα με τα οχήματα και τις τιμές

Χωρίς lockdown και με ορόσημο την 4η Δεκεμβρίου πορεύεται (οριστικά) το Μαξίμου