ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια γκάφα αποκάλυψε τον πιθανό τίτλο του John Wick 4!

John Wick
To John Wick 4 θα κυκλοφορήσει στα σινεμά τον Μάιο του 2022

Τυχαία ή όχι, ηθοποιός του John Wick 4 ανέβασε στο Instagram τον τίτλο της επερχόμενης ταινίας.

O Σάμιερ Άντερσον, ηθοποιός του John Wick 4, μπορεί και να αποκάλυψε τον τίτλο της επερχόμενης τέταρτης ταινίας του επιτυχημένου franchise, με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς.

Θέλοντας να γιορτάσει το τέλος των γυρισμάτων του φιλμ, ο Άντερσον ανέβασε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από το σετ. Σε κάποια από αυτές ποζάρει χαμογελαστός με τον Κιάνου Ριβς, σε άλλη μας δείχνει το σενάριο με τις υπογραφές των πρωταγωνιστών και σε άλλη αποκαλύπτει τον πιθανό τίτλο της ταινίας, πάνω σε μια τσάντα! Γκάφα ή όχι, ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία που απεικονίζει μια τσάντα με το λογότυπο John Wick 4: Hagakure.

Αν αναρωτιέστε τι στο καλό σημαίνει αυτό, σας ενημερώνουμε ότι ο τίτλος εμπνέεται από τους σαμουράι. Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε ένα ιαπωνικό κείμενο του 1700 το οποίο περιλαμβάνει τα λόγια του σαμουράι Yamamoto Tsunetomo. To βιβλίο λειτουργεί ως ένας πνευματικός και πρακτικός οδηγός ζωής για τους σαμουράι.

Οι διδακτικές ιστορίες του αντλούνται από τα βιώματα του Tsunetomo. Μάλιστα το βιβλίο έχει γίνει περισσότερο γνωστό για την φράση «Ο δρόμος ενός πολεμιστή είναι ο θάνατος».

Το John Wick 4 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 27 Μαΐου 2022.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Τομ Χόπερ: Το outsider του Game of Thrones φαβορί για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Ρίντλεϊ Σκοτ: Έτοιμο το σενάριο για το σίκουελ του Μονομάχου

To Red Notice έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα για ταινία στην ιστορία του Netflix