ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Έγκλημα στον Νείλο»: Στο νέο τρέιλερ όλοι είναι ύποπτοι

Έγκλημα στον Νείλο
Η Γκαλ Γκαντότ στο Έγκλημα στον Νείλο
20th Century Studios

H ταινία «Έγκλημα στον Νείλο» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 11 Φεβρουαρίου 2022.


H 20th Century Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο επίσημο τρέιλερ από το (ξεχασμένο από όλους) Death on the Nile (Έγκλημα στον Νείλο), του Κένεθ Μπράνα με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την Γκαλ Γκαντότ.

Η ταινία επρόκειτο αρχικά να κυκλοφορήσει την προηγούμενη χρονιά, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε τα σχέδιά της, όπως άλλωστε και πολλών ακόμα παραγωγών.

Όπως και το 2017 με το Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές, ο υποψήφιος για Όσκαρ, Κένεθ Μπράνα μεταφέρει ακόμα ένα εμβληματικό βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι στη μεγάλη οθόνη, με τον ίδιο να ενσαρκώνει ξανά τον περιβόητο ντετέκτιβ, Ηρακλή Πουαρό.

Η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα μιας κρουαζιέρας στον Νείλο καταστρέφεται με ανατριχιαστικό τρόπο όταν η Λινέτ Ρίτζγουεϊ βρίσκεται πυροβολημένη στο κεφάλι. Ήταν νέα, όμορφη, μια κοπέλα που είχε τα πάντα – ώσπου έχασε τη ζωή της. Ο Ηρακλής Πουαρό θυμάται αυτομάτως το ξέσπασμα μιας συνεπιβάτιδάς του νωρίτερα: «Θέλω να κολλήσω το αγαπημένο μου πιστολάκι στο κεφάλι της και να τραβήξω απλώς τη σκανδάλη». Είναι δυνατόν όμως η λύση του μυστηρίου να είναι τόσο απλή;

Μαζί με τον Μπράνα ως Πουαρό την Γκαλ Γκαντότ, θα δούμε ακόμα τους Άρμι Χάμερ, Έμα Μακί, Τομ Μπέιτμαν, Ράσελ Μπραντ, Ρόουζ Λέσλι, Λετίσια Ράιτ, Τζένιφερ Σόντερς, Ανέτ Μπένινγκ και Σοφία Οκονέντο. Στην παραγωγή επιστρέφει ξανά ο Ρίντλεϊ Σκοτ.

Η ταινία «Εγκλημα στον Νείλο» πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 11 Φεβρουαρίου 2022.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2022: Ανακοινώθηκαν οι βραχείες λίστες σε 10 κατηγορίες

Από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των δωρεάν self test στους πολίτες - Πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν

Σάκης Τανιμανίδης: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής - Τι συνέβη