ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επιστροφή στη Μέση Γη - Πρώτη ματιά στους χαρακτήρες του τηλεοπτικού «Lord of the Rings»!

The Lord of the Rings: The Rings of Power 
Το The Lord of the Rings: The Rings of Power θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime Video 2 Σεπτεμβρίου 2022
Amazon Prime Video

To Amazon Prime Video αποκάλυψε 20 posters των χαρακτήρων της σειράς The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Η Amazon μας δίνει μια πρώτη γεύση από τους χαρακτήρες του τηλεοπτικού Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, δημοσιεύοντας 20 εντυπωσιακά posters που ομολογουμένως βέβαια, δεν αποκαλύπτουν και πάρα πολλά εκτός από τα χέρια και τα ενδύματά τους...

Η νέα αποκάλυψη έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά το teaser βίντεο μέσω του οποίου έγινε γνωστός ο τίτλος της πολυαναμενόμενης σειράς του Amazon, The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Αξίζει να σημειωθεί η κυκλοφορία των posters έχουν εξάψει τη φαντασία και το ενδιαφέρον των φαν του Άρχοντα οι οποίοι αναρωτιούνται αν θα δούμε και την επιστροφή ηθοποιοών από την επική κινηματογραφική τριλογία του Πίτερ Τζάκσον που έγραψε ιστορία στην ιστορία του σινεμά.

Αυτό που ήδη γνωρίζουμε πάντως είναι ότι μαζί με τους νέους χαρακτήρες, στη Μέση Γη θα επιστρέψουν και αρκετοί παλαιότεροι.

Θυμίζουμε ότι η σειρά βασίζεται στο σύμπαν του Τόλκιν και εξελίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Χόμπιτ, μεταφέροντας τους θεατές στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης.

Θα αποτελείται από οκτώ εβδομαδιαία επεισόδια, ενώ όπως έχει ανακοινωθεί ανανεώθηκε ήδη και για δεύτερη σεζόν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμφωνία κάνει λόγο για πέντε σεζόν τουλάχιστον, εκτινάσσοντας το κόστος της παραγωγής στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια και άρα μιλάμε για την ακριβότερη παραγωγή της μικρής οθόνης.

Η σειρά θα ξεκινήσει σε μια εποχή σχετικής ειρήνης ακολουθώντας οικείους αλλά και άγνωστους χαρακτήρες οι οποίοι αντιμετωπίζουν τη μακρόχρονη επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη. «Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Όρεων της Ομίχλης, στα μεγαλοπρεπή δάση της πρωτεύουσας των Ξωτικών στο Λίντον, κι από το μαγευτικό βασίλειο του Νούμενορ, στα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη, αυτά τα Βασίλεια και οι χαρακτήρες θα χαράξουν μία κληρονομιά που θα ζει για πολλά χρόνια αφού θα έχουν φύγει», αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη της σειράς.

Πρέπει να πούμε ότι καστ της σειράς έχει άρωμα Game of Thrones, καθώς συμμετέχουν οι Τζόζεφ Μόουλ (Μπέντζεν Σταρκ) και Ρόμπερτ Αραμάγιο (Νεντ Σταρκ). Παίζουν ακόμα οι Κιπ Τσάπμαν, Σίνθια Αντάι-Ρόμπινσον, Πίτερ Τέιτ, Τομ Μπατζ, Μόρφιντ Κλαρκ, Όγουεν Άρθουρ, κ.ά.

Το The Lord of the Rings: The Rings of Power θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime Video 2 Σεπτεμβρίου 2022.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:


Red Hot Chili Peppers: Ακούστε το πρώτο τραγούδι από το νέο τους άλμπουμ!

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης πραγματοποιεί την πρώτη συναυλία στο απόλυτο σκοτάδι για καλό σκοπό

Θεσσαλονίκη: Πώς φτάσαμε στη δολοφονία του Άλκη - Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ