ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Tζούλια Ρόμπερτς και Τζορτζ Κλούνεϊ ξανά μαζί στο τρέιλερ της ταινίας «Ticket to Paradise»

Τζούλια Ρόμπερτς και Τζορτζ Κλούνεϊ
H Τζούλια Ρόμπερτς συναντάει ξανά τον Τζορτζ Κλούνεϊ στην ρομαντική κομεντί Ticket to Paradise
YouTube

Η ταινία με πρωταγωνιστές τους Τζούλια Ρόμπερτς και Τζορτζ Κλούνεϊ θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2022.

Η Τζούλια Ρόμπερτς επιστρέφει στις ρομαντικές κομεντί, το κινηματογραφικό genre που την έκανε διάσημη σε όλο τον πλανήτη, έχοντας στο πλευρό της τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο λόγος για το «Ticket to Paradise» από το οποίο μπορούμε πλέον να πάρουμε μια πρώτη γεύση μέσω του τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η ιστορία ακολουθεί ένα διαζευγμένο ζευγάρι που ταξιδεύουν μέχρι το Μπαλί με σκοπό να αποτρέψουν την κόρη τους από το να κάνει το ίδιο λάθος με αυτό που έκαναν εκείνοι πριν 25 χρόνια. Δηλαδή να παντρευτεί κάποιον που μόλις γνώρισε, βάζοντας την καριέρα της στην άκρη.

«Τα χειρότερα 19 χρόνια της ζωής μου», ακούγεται να λέει στο τρέιλερ ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Κλούνεϊ, περιγράφοντας έτσι τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, την οποία παίζει η Ρόμπερτς. «Μόνο πέντε χρόνια ήμασταν παντρεμένοι», του θυμίζει εκείνη για να λάβει την πληρωμένη απάντηση «μετράω και την αποθεραπεία».

Από το τρέιλερ ήδη, μπορούμε να καταλάβουμε την απίστευτη χημεία ανάμεσα στους δύο σταρ οι οποίοι έχουν συναντηθεί ξανά στις ταινίες Ocean’s Eleven (2001) και Ocean’s Twelve (2004) και Money Monster (2016).

«Από το One Fine Day [1996] έχω να κάνω ρομαντική κομεντί», θυμάται ο Κλούνεϊ σε συνέντευξη που έδωσε στο Deadline. «Η Τζούλια και εγώ λέμε κακίες ο ένας στον άλλον με έναν πολύ αστεία τρόπο… Είχε πραγματικά απίστευτη πλάκα», προσθέτει ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος ήταν και η αιτία που η Ρόμπερτς επέστρεψε στις ρομαντικές κωμωδίες μετά από 20 και πλέον χρόνια.

Tη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Ολ Πάρκερ του «Mamma Mia!» Ενώ το σενάριο ο Τεντ Μέλφι. Τα γυρίσματα του φιλμ έγιναν στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Το Ticket to Paradise θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 21 Οκτωβρίου.

Σχετικές ειδήσεις