ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τιμή και δόξα στα λερωμένα δάχτυλα από γαριδάκια

Cheetos Canada
Το γλυπτό απεικονίζει τρία λερωμένα δάχτυλα που κρατούν περήφανα ένα γαριδάκι
YouTube

Ο Καναδάς καμαρώνει για το γιγαντιαίο γλυπτό - ωδή στην τυρένια σκόνη που αφήνουν τα γαριδάκια στα δάχτυλά μας. 

Τιμή και δόξα στα λερωμένα, από γαριδάκια, δάχτυλα! Ένα ασυνήθιστο, γλυπτό στον Καναδά, έρχεται να αποτίσει φόρο τιμής στην τυρένια πορτοκαλί πούδρα από γαριδάκια, που μένει πάνω στα δάχτυλά μας!

Το γλυπτό ύψους 5.18 μέτρων, απεικονίζει τρία δάχτυλα, που κρατούν περήφανα ένα γαριδάκι Cheetos. Φυσικά τα δάχτυλα είναι λερωμένα με τη γνωστή πορτοκαλί τυρένια σκόνη (Cheetle), η οποία μπορεί για κάποιους να είναι εκνευριστική που μπαίνει μέσα στα νύχια και λερώνει τα πάντα, για τους περισσότερους όμως, είναι μάλλον το πιο νόστιμο μέρος της εμπειρίας των Cheetos, αφού όλοι έχουμε γλείψει τα δάχτυλά μας χωρίς αύριο, για να γευτούμε και τον τελευταίο κόκκο της νόστιμης σκόνης.

Το άγαλμα βρίσκεται στο αγροτικό χωριό Cheadle της Αλμπέρτα του Καναδά και οι 100 κάτοικοί του, καμαρώνουν ήδη για το παράξενο αυτό έργο τέχνης που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

«Οι φαν των Cheetos ήξεραν πάντα ότι η νόστιμη, τυρώδης σκόνη στα δάχτυλά τους είναι αναμφισβήτητα το πιο νόστιμο μέρος της εμπειρίας Cheetos, αλλά τώρα έχει επίσημα όνομα: Cheetle», δήλωσε η Lisa Allie, διευθύντρια μάρκετινγκ της PepsiCo Foods Canada και συμπλήρωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε το Cheetle και τα τυρώδη, σκονισμένα δακτυλικά αποτυπώματα των Καναδών σε τόσο μεγάλη κλίμακα και με τόσο μοναδικά σκανταλιάρικο τρόπο».

Το ασυνήθιστο γλυπτό θα παραμείνει στο Cheadle έως τις 4 Νοεμβρίου περιμένοντας τους επισκέπτες να φωτογραφηθούν μαζί του και να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους στο Instagram με tag το Cheetoscanada και στη συνέχεια θα ταξιδέψει και σε άλλες περιοχές του Καναδά.


Διαβάστε επίσης

Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Αρχαία Ελλάδα: Μια βιωματική εμπειρία που προωθεί τον ελληνικό πολιτισμό

Αυτοί είναι οι 10 καλλιτέχνες που θα σου ανοίξουν την όρεξη

Νέα σειρά τρόμου του Netflix μπήκε στο βιβλίο Γκίνες!