ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάμελα Άντερσον: Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ δεν την ήθελε στο Baywatch - Ήταν «ακατάλληλη»

Pamela Anderson
Η Πάμελα Άντερσον ως C.J. Parker στο Baywatch
Photo by Kypros/Getty Images

Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ πίστευε αρχικά, ότι η εκρηκτική Πάμελα Άντερσον δεν ταίριαζε σε μια «οικογενειακή» σειρά όπως το Baywatch.

Έχετε σκεφτεί ποτέ, πώς θα ήταν το Baywatch χωρίς την Πάμελα Άντερσον; Φαίνεται αδιανόητο, αλλά θα μπορούσε να συμβεί αν είχαν εισακουστεί οι... αμφιβολίες του Ντέβιντ Χάσελχοφ.

Άλλωστε, για πολλούς θαυμαστές του Baywatch, η σειρά δεν ήταν η ίδια όταν η Πάμελα Άντερσον κρέμασε το κόκκινο μαγιό της και άφησε τον ρόλο της C.J. Parker. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο συμπρωταγωνιστής Ντέβιντ Χάσελχοφ δεν ήταν τόσο σίγουρος ότι η σταρ του Playboy ήταν η σωστή επιλογή για το σόου και τον «φιλικό προς την οικογένεια» στόχο του.

Σε συνέντευξή του στο Fox News Digital, ο βετεράνος διευθυντής κάστινγκ Joel Thurm, αποκάλυψε ότι ο Χάσελχοφ είχε πολλές επιφυλάξεις και ενδοιασμούς, σχετικά με τη προσθήκη της Άντερσον στη σειρά.

«Είμαι σίγουρος ότι [η Πάμελα] είναι μια υπέροχη γυναίκα προσωπικά από ό,τι μπορώ να δω και σίγουρα από όσα έχω μάθει από το νέο της ντοκιμαντέρ στο Netflix, και δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα νούμερα ανέβηκαν όταν μπήκε στη σειρά, κάτι που ωφέλησε [τον Χάσελχοφ]».

Στο νέο του βιβλίο, «Sex, Drugs and Pilot Season: Confessions of a Casting Director», ο Thurm σημειώνει για τον Χάσελχοφ:

«Δέχτηκε να τη συναντήσει και τελικά γοητεύτηκε από το "χάρισμά" της. Αργότερα, όταν το sex tape της ίδιας με τον σύζυγό της Tommy Lee διέρρευσε στο διαδίκτυο, πολλοί σταθμοί και διανομείς ήθελαν να την απολύσουμε. Αλλά όταν ήρθαν οι τηλεθεάσεις, είχαν αυξηθεί κατά διψήφιο αριθμό. Όσοι ζήτησαν την απομάκρυνσή της το ξανασκέφτηκαν. Το Baywatch κράτησε 10 χρόνια. Ήταν τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 140 χώρες, με εκτιμώμενο κοινό 1,1 δισεκατομμυρίων θεατών την εβδομάδα και είναι η μακροβιότερη σειρά που δεν έλαβε ποτέ ούτε μία υποψηφιότητα για Emmy».

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η ίδια η Πάμελα Άντερσον στο ντοκιμαντέρ της στο Netflix, το casting της στο Baywatch ήταν κάτι που ήταν σίγουρα «πιο διασκεδαστικό» για εκείνη από τον προηγούμενο ρόλο της στην κωμική σειρά «Home Improvement». Η ίδια αναφέρει:

«Γινόταν δύσκολο να κάνω ζογκλερικά τόσο στο Home Improvement όσο και στο Baywatch, οπότε έπρεπε να επιλέξω. Το Baywatch φαινόταν πιο διασκεδαστικό - μου άρεσε να είμαι έξω, να κολυμπάω και να περνάω χρόνο στην παραλία, να μαθαίνω για τον ωκεανό. Και μου άρεσε η σωματική ικανότητα να κάνω τα δικά μου ακροβατικά… Το καστ κι εγώ ήρθαμε πολύ κοντά. Κατέληξα να κάνω την επιλογή της καριέρας μου με βάση την ποιότητα ζωής – Το Baywatch πλήρωνε λιγότερα, αλλά δεν ήταν γι’ αυτό. Τα σενάρια ήταν εύκολα και η φτωχή φωτογραφική μου μνήμη ήταν χρήσιμη. Έμαθα πολύ περισσότερα για να είμαι ηθοποιός, ενώ στο μεταξύ… ήμουν ενθουσιασμένη και ευγνώμων που ήμουν εκεί και μου άρεσε κάθε λεπτό».

Διαβάστε επίσης

Πάμελα Άντερσον: Μοιράζεται την πιο απλή πλευρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους

Netflix: Το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ της Πάμελα Άντερσον και οι κυκλοφορίες της εβδομάδας

Πάμελα Άντερσον: «Oι παραγωγοί της ταινίας Baywatch ήθελαν να κάνω δωρεάν πέρασμα»