ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Κουέντιν Ταραντίνο μόλις σκότωσε τις ελπίδες μας για ένα «Kill Bill 3»

H «Νύφη» Ούμα Θέρμαν στο Kill BIll
H «Νύφη» Ούμα Θέρμαν στο Kill BIll
Αρχείο Newsbomb.gr

Ο Κουέντιν Ταραντίνο δήλωσε τελικά ότι η δεν σκοπεύει να γυρίσει μια τρίτη ταινία «Kill Bill», ενώ αυτό τον καιρό δουλεύει πάνω στη δέκατη και τελευταία του ταινία.

Άσχημα τα νέα για τους φαν των ταινιών Kill Bill, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Κουέντιν Ταραντίνο. Ο γνωστός σκηνοθέτης είπε σε νέα του συνέντευξη ότι «δεν βλέπει» ένα τρίτο κεφάλαιο της ταινίας να συμβαίνει, παρά το γεγονός ότι γίνεται πολύς λόγος για μία τρίτη συνέχεια κατά τη διάρκεια των ετών.

«Δεν το βλέπω αυτό. Η τελευταία μου ταινία είναι για έναν κριτικό κινηματογράφου, έναν άνδρα κριτικό. Και τοποθετείται στη δεκαετία του '70», είπε ο Ταραντίνο σε συνέντευξή του στο DeMorgen που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα.

Η Ούμα Θέρμαν, η οποία έπαιξε «Τη Νύφη» στο Kill Bill: Volume 1 και Kill Bill: Volume 2, είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο The Jess Cagle Show πέρυσι ότι συζητήσεις είχαν γίνει «αλλά πολύ καιρό πριν». Πρόσθεσε ότι δεν «το έβλεπε άμεσα στον ορίζοντα».

Παράλληλα, ο Ταραντίνο είχε δηλώσει πριν καιρό ότι είχε μιλήσει με την Θέρμαν για το ενδεχόμενο ενός τρίτου φιλμ χρησιμοποιώντας ιδέες που δεν προέκυψαν για τις δύο πρώτες ταινίες. Σε συνεντεύξεις του είχε δηλώσει ότι μια τρίτη ταινία Kill Bill είναι στα σχέδια του. Μάλιστα έχει μοιραστεί και την πιθανή ιστορία, ενώ έχει ήδη φανταστεί και το καστ των ηθοποιών.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ταραντίνο, η Ούμα Θέρμαν θα επέστρεφε στο ρόλο της «Νύφης», έχοντας στο πλευρό της την πραγματική κόρη της, Μάγια Χοκ. Ο σκηνοθέτης ήθελε επίσης τις Ντάριλ Χάνα και Τζούλι Ντρέιφους να επανέρχονται ως Elle Driver και Sophie Fatale αντίστοιχα. Επίσης τη δίδυμη αδερφή της Shiaki και την κόρη της Vernita Green (Βιβίκα Α. Φοξ) η οποία θα είχε σκοπό να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της μητέρας της. Για την ιστορία η Φοξ είχε προτείνει την Ζεντάγια για τον ρόλο της κόρης της.

Θυμίζουμε ότι ο Ταραντίνο έχει βάλει ένα όριο 10 ταινιών στην καριέρα του, πράγμα που σημαίνει ότι η επόμενη ταινία του θα είναι η τελευταία του. Ο σκηνοθέτης αυτή τη στιγμή εργάζεται σε μια ταινία που ονομάζεται The Movie Critic.


Διαβάστε επίσης

Ούμα Θέρμαν: Η «Νύφη» του Ταραντίνο μιλάει για το «Kill Bill 3»

Το Kill Bill Vol. 3 μπορεί να είναι η τελευταία ταινία του Ταραντίνο: Είναι δίκαιο, θα γίνει πράξη;