ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ντόλι Πάρτον θέλει να πεθάνει πάνω στη σκηνή - Καμία σκέψη για σύνταξη

Nτόλι Πάρτον
H Nτόλι Πάρτον στη σκηνή της τελετής απονομής των βραβείων κάντρι μουσικής
AP

Η 77χρονη σταρ της κάντρι, Ντόλι Πάρτον δεν έχει σκοπό να βγει στη σύνταξη, τουλάχιστον σύντομα...

Η Ντόλι Πάρτον δεν πρόκειται να εγκαταλείψει σύντομα την σκηνή, όπως ανέφερε η ίδια, λέγοντας ότι προτιμά να «πέσει νεκρή» στη σκηνή παρά να αποσυρθεί.

«Δεν θα έπαιρνα ποτέ σύνταξη!» δήλωσε η τραγουδίστρια του «Jolene», στην εκπομπή Greatest Hits του Ken Bruce. «Προτιμώ να πέσω νεκρή στη μέση ενός τραγουδιού στη σκηνή κάποια μέρα – και ελπίζω σε ένα που έχω γράψει». «Έτσι ελπίζω να φύγω», πρόσθεσε.

Αν και η σταρ της κάντρι αρνείται να εγκαταλείψει τις ζωντανές εμφανίσεις, επιβεβαίωσε ότι οι μέρες μιας μεγάλης περιοδείας της έχουν τελειώσει και ότι προτιμά να επικεντρωθεί σε περιορισμένες, «ιδιαίτερες» εμφανίσεις παρά να ξεκινήσει μια ατελείωτη σειρά από live σόου.

«Δεν κάνω περιοδείες πια, αλλά θα συνεχίσω να κάνω επιλεγμένα σόου εδώ και εκεί πού και πού, όπως ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο ή φεστιβάλ», είπε. «Όμως, όσον αφορά τις περιοδείες, νομίζω ότι αυτές τις έχω αφήσει πίσω μου… πρέπει να ξοδέψεις τόσο καιρό σε μια περιοδεία για να την κάνεις παραγωγική και επιτυχημένη και αυτός είναι πολύς χρόνος στην ηλικία μου – δεν έχω χρόνια για χάσιμο!» εξήγησε.

Η συνέντευξη έγινε πριν από το επερχόμενο ροκ άλμπουμ της Πάρτον, με τίτλο «Rockstar» το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος και θα περιλαμβάνει πρωτότυπα κομμάτια καθώς και διασκευές των Prince, The Rolling Stones, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd και άλλων.

Σε άλλα νέα, η Πάρτον αποκάλυψε πρόσφατα ότι αν και ενδιαφέρεται να εξερευνήσει διάφορες νέες ευκαιρίες στο μέλλον, δεν την διασκεδάζει η ιδέα να έχει το δικό της ολόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης επειδή δεν θέλει «να αφήσει την ψυχή της στη Γη».

Διαβάστε επίσης

Ντόλι Πάρτον: «Δε θέλω να φτιαχτεί το ολόγραμμά μου μετά το θάνατό μου»

Ντόλι Πάρτον: Ο Τζεφ Μπέζος της έδωσε βραβείο ύψους 100 εκατ.δολαρίων