ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάθιου Πέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές για βοήθεια

Mαθιου Πέρι
Ο Μάθιου Πέρι «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών
AP/φωτογραφία Αρχείου

Στην κλήση που έγινε από το σπίτι του Μάθιου Πέρι για βοήθεια, ακούγεται η λέξη «πνιγμός»

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι, του αγαπημένου μας «Τσάντλερ Μπινγκ» από τα «Φιλαράκια» έχει συγκλονίσει εκατομμύρια θαυμαστές του σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το Σάββατο (28/10), ο ηθοποιός βρέθηκε στο τζακούζι του σπιτιού του από τον βοηθό του χωρίς τις αισθήσεις του. Μέχρι αυτή τη στιγμή, οι ιατροδικαστικές και αστυνομικές αρχές προσπαθούν να ρίξουν φως στα αίτια και τις συνθήκες του τραγικού θανάτου του.

Το ΤΜΖ φέρνει τώρα στη δημοσιότητα την κλήση που έγινε στις Αρχές για βοήθεια. Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούμε τη φράση «rescue 23 (διάσωση 23» και τη λέξη «drowning», ένα πρώτο στοιχείο για το πρώτο αίτιο θανάτου του Πέρι.

Όπως έχει γίνει γνωστό, όταν οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι του ηθοποιού, τον βρήκαν αναίσθητο στο τζακούζι του σπιτιού του. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την αιτία του θανάτου του, ωστόσο ο Πέρι φέρεται να υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα που βρισκόταν μέσα στο νερό και να πνίγηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέσα στο σπίτι δεν έχουν βρεθεί ναρκωτικά, ούτε υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, έχουν βρεθεί πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα, όπως αντικαθλιπτικά, αγχολυτικά και φάρμακα για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), με τις Αρχές να έχουν διατάξει πρόσθετες έρευνες για να ρίξουν φως στην ακριβή αιτία του θανάτου του.

Τι λέει η πρώτη έκθεση του ιατροδικαστή - Γιατί χρειάζεται πρόσθετη έρευνα

Ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες δημοσίευσε την πρώτη του αναφορά για τον ηθοποιό Μάθιου Πέρι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών το Σάββατο στο σπίτι του. Η έκθεση υποδηλώνει ότι η νεκροψία του πρωταγωνιστή της διάσημης κωμικής σειράς «Tα Φιλαράκια» έχει ολοκληρωθεί, αλλά ο ιατροδικαστής χρειάζεται «πρόσθετη έρευνα» για τον θάνατο.

«Σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί κατά τη στιγμή της νεκροψίας, θα εκδοθεί αναβολή πιστοποιητικού έως ότου ολοκληρωθούν πρόσθετες μελέτες», σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Οι ειδικοί αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εκθέσεων προκειμένου να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου του Πέρι, δήλωσε στο CNN το γραφείο του ιατροδικαστή. Τέτοιες αναφορές μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες για να ολοκληρωθούν. Οι ερευνητές σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τις τοξικολογικές αναφορές για να προσδιορίσουν εάν ξένες ουσίες μπορεί να συνέβαλαν στο θάνατο του Πέρι, σύμφωνα με μια πηγή επιβολής του νόμου.

Στο σπίτι του δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, αλλά πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα σύμφωνα με πηγές από τις αρχές επιβολής του νόμου.«Δεν υπήρχαν ναρκωτικά η παράνομα φάρμακα, αλλά πολλά φάρμακα με ιατρική συνταγή. Οι αρχές βρήκαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) στο σπίτι», ανέφερε το αμερικανικό μέσο.

Διαβάστε επίσης

Mάθιου Πέρι: Έφυγε ολομόναχος με τη λαχτάρα να αποκτήσει οικογένεια - Η αγάπη για τον πατριό του

Μάθιου Πέρι: Τι λέει η πρώτη έκθεση του ιατροδικαστή - Γιατί χρειάζεται πρόσθετη έρευνα

Μάθιου Πέρι: Όταν πεθάνω, να αναφέρετε το «Friends» μετά το «βοηθούσε ανθρώπους»

Μάθιου Πέρι: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του ηθοποιού - Θέλει χρόνο ο ιατροδικαστής