ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Τζένα Ορτέγκα αποκαλύπτει το ρόλο που θα παίξει στον «Σκαθαροζούμη 2»

Τζένα Ορτέγκα
Η Τζένα Ορτέγκα θα επιστρέψει επίσης ως Wedesday για μια δεύτερη σεζόν
AP

Η Τζένα Ορτέγκα θα παίξει στο σίκουελ του Σκαθαροζούμη, δίπλα στους Μόνικα Μπελούτσι, Μάικλ Κίτον και Γουϊνόνα Ράιντερ

Η Τζένα Ορτέγκα επιβεβαίωσε το ρόλο της στο επερχόμενο σίκουελ της κωμωδίας τρόμου, Beetlejuice Beetlejuice, επιβεβαιώνοντας ότι θα υποδυθεί την κόρη της Lydia Deetz της Γουϊνόνα Ράιντερ. Μιλώντας στο Vanity Fair, η νεαρή ηθοποιός δεν μοιράστηκε πολλές λεπτομέρειες για την ταινία, αλλά μπόρεσε να αποκαλύψει ότι ο χαρακτήρας της, η Astrid, θα είναι «περίεργος, αλλά με διαφορετικό τρόπο».

«Δεν ξέρω πόσα μου επιτρέπεται να πω, αλλά είμαι η κόρη της Lydia Deetz, οπότε θα το αποκαλύψω. Είναι περίεργη, αλλά με διαφορετικό τρόπο και όχι με τον τρόπο που θα υπέθετε κανείς, θα έλεγα. Η σχέση της Lydia με την Astrid, τον χαρακτήρα μου, είναι πολύ σημαντική», ανέφερε η Ορτέγκα.

«Θα έλεγα ότι δεν είναι καθόλου φωτεινή και ηλιόλουστη. Δεν πηγαίνει στο αντίθετο άκρο, αλλά κάθε παιδί που μπαίνει στην εφηβεία θέλει να απομακρυνθεί από τους γονείς του. Νομίζω ότι αμέσως στέκονται απέναντι σε ό,τι αγαπούν οι γονείς τους. Οπότε νομίζω ότι είναι κάπως έτσι. Δεν φοράω ροζ ούτε είμαι cheerleader, αλλά είμαι λίγο ενάντια στην ιστορία ή το παρελθόν της μαμάς μου», εξηγεί για το ρόλο της.

Η Τζένα, έχει γίνει πλέον μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, με το ρόλο της ως Wednesday Addams του Netflix, στην οποία θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν. Το σίκουελ του Σκαθαροζούμη σκηνοθετεί ο Τιμ Μπάρτον ο οποίος κάθεται στην σκηνοθετική καρέκλα και του Wednesday.

Μιλώντας στο ET από το κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy, η Ορτέγκα περιέγραψε το Beetlejuice 2 ως «πολύ συναρπαστικό» ενώ ανέφερε ότι δεν έχουν χρησιμοποιήσει πολλά εφέ και τεχνολογία CGI.

Eκτός από την Ορτέγκα στο καστ θα δούμε τους: Γουϊνόνα Ράιντερ, φυσικά τον Μάικλ Κίτον να επαναλαμβάνει το ρόλο του Σκαθαροζούμη, τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Γουίλεμ Νταφόε, τον Τζάστιν Θερού, την Κάθριν Ο'Χάρα και τον Άρθουρ Κόντι.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Διαβάστε επίσης

Πειρατές της Καραϊβικής: Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει με τη βοήθεια του ΑΙ - Μαζί του η Τζένα Ορτέγκα

Wednesday: Μεγαλύτερη και πιο τρομακτική η 2η σεζόν της σειράς

H Τζένα Ορτέγκα δεν θα είναι στο «Scream 7» - Ο λόγος που αποχωρεί