ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θαυμαστής του «Dune» έχει δει την ταινία πάνω από 200 φορές

Dune
Επίσης, μέχρι στιγμής, αναφέρει ότι έχει ήδη δει 18 φορές το Dune: Part Two
Αρχείο Newsbomb.gr

Ο θαυμαστής της ταινίας Dune έχει απομνημονεύσει κάθε λεπτομέρεια του σεναρίου, το οποίο γράφει για να περάσει η ώρα του όταν βαριέται!

Ένας μεγάλος φαν του Dune φέρεται να έχει δει την ταινία του 2021 πάνω από 200 φορές, με αποτέλεσμα να έχει απομνημονεύσει διαλόγους και σενάριο!

Ο Mac J., ο οποίος διαχειρίζεται τον λογαριασμό @batsdune στο X (πρώην Twitter), χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ως αρχείο καταγραφής κάθε φορά που παρακολουθεί την ταινία. Μέχρι σήμερα, ο Mac έχει δει την ταινία πάνω από 200 φορές και σε συνέντευξη στο Inverse, αποκάλυψε ότι έχει απομνημονεύσει κάθε λεπτομέρεια από το σενάριο του έπους επιστημονικής φαντασίας.

Επίσης, μέχρι στιγμής, ο λογαριασμός του Mac J. αναφέρει ότι έχει ήδη δει 18 φορές το Dune: Part Two – οι περισσότερες από αυτές στο IMAX. Ο Mac J. έγραψε στο X το περασμένο Σαββατοκύριακο: «Μου τελειώνουν τα χρήματα» αφότου είχε παρακολουθήσει το δεύτερο μέρος για 17η φορά.

Μάλιστα, λόγω της εμπειρίας θέασης που έχει, μας προτείνει και τον σωστό τρόπο για να δούμε τη δεύτερη ταινία, λέγοντας ότι έχοντας δει την ταινία 18 φορές μέχρι σήμερα, το IMAX είναι ο μόνος τρόπος για να βιώσουμε την εμπειρία: «Την παρακολούθησα σε κανονική αίθουσα και δεν ήταν καθόλου το ίδιο. Δεν μπορώ να φανταστώ να το παρακολουθώ σε streaming», εξηγεί.

Μιλώντας στο Inverse, ο Mac είπε ότι διάβασε για πρώτη φορά το Dune το 2018 όταν ανακοινώθηκε ότι ο σκηνοθέτης Ντενίς Βιλνέβ διασκεύαζε το έπος επιστημονικής φαντασίας του Φρανκ Χέρμπερτ για τη μεγάλη οθόνη. «Το είδα 20 φορές στους κινηματογράφους και πάνω από 200 στο streaming. Το να ξαναβλέπω το Dune έγινε χόμπι μου», σημείωσε.

Ο Mac είπε επίσης ότι συνήθιζε να «κρατάει ένα φύλλο καταμέτρησης» αλλά «σταμάτησε στα 100 και αυτό συνέβη το 2022». Ο... κολλημένος αυτός φαν με το Dune, πήγαινε στο στο γυμνάσιο όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία του 2021, και όπως είπε, έβαζε την ταινία να παίζει όταν διάβαζε ή «απλώς καθόταν και παρακολουθούσε» την ταινία όποτε ήθελε. Επίσης είπε ότι στο μυαλό του έχει καταγραφεί κάθε λεπτομέρεια του σεναρίου, το οποίο συνήθιζε να γράφει όταν βαριόταν στο σχολείο!

Διαβάστε επίσης

Box Office: To «Dune» έφερε την άνοιξη στα ελληνικά σινεμά

Νέες ταινίες: Το «Dune 2» επιτέλους στα ελληνικά σινεμά

Η λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας «Dune: Part Two» στο Λονδίνο και η εντυπωσιακή Zendaya (pics - vid)