ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σκαθαροζούμης 2: Πρώτη ματιά στον Μάικλ Κίτον και την Τζένα Ορτέγκα

Beetlejuice
Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τον Μάικλ Κίτον ως Beetlejuice
Αρχείο Newsbomb.gr

Οι πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύφθηκαν, μας πηγαίνουν πίσω στην αρχική ταινία των 80s

Όσο εμείς περιμένουμε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία του Σκαθαροζούμη, το EW μάς δίνει την ευκαιρία για μια πρώτη ματιά στο «Beetlejuice Beetlejuice».

Ο Μάικλ Κίτον επιστρέφει στο ρόλο του Σκαθαροζούμη και όπως φαίνεται παρακάτω, είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα για τον ηθοποιό ο οποίος με την εμφάνιση του χαρακτήρα μάς γυρίζει πολύ πίσω, στη μαύρη κωμωδία του 1988.

Εκτός από τον Κίτον μπορούμε να δούμε επίσης τη Γουϊνόνα Ράιντερ ως Lydia Deetz και την Τζένα Ορτέγκα που θα υποδυθεί την κόρη της.

«Δεν ξέρω πόσα μου επιτρέπεται να πω, αλλά είμαι η κόρη της Lydia Deetz, οπότε θα το αποκαλύψω. Είναι περίεργη, αλλά με διαφορετικό τρόπο και όχι με τον τρόπο που θα υπέθετε κανείς, θα έλεγα. Η σχέση της Lydia με την Astrid, τον χαρακτήρα μου, είναι πολύ σημαντική», ανέφερε η Ορτέγκα σε συνέντευξή της στο Vanity Fair.

«Θα έλεγα ότι δεν είναι καθόλου φωτεινή και ηλιόλουστη. Δεν πηγαίνει στο αντίθετο άκρο, αλλά κάθε παιδί που μπαίνει στην εφηβεία θέλει να απομακρυνθεί από τους γονείς του. Νομίζω ότι αμέσως στέκονται απέναντι σε ό,τι αγαπούν οι γονείς τους. Οπότε νομίζω ότι είναι κάπως έτσι. Δεν φοράω ροζ ούτε είμαι cheerleader, αλλά είμαι λίγο ενάντια στην ιστορία ή το παρελθόν της μαμάς μου», εξηγεί για το ρόλο της και οι φωτογραφίες πιο κάτω επιβεβαιώνουν τα λόγια της.

Το σίκουελ του Σκαθαροζούμη σκηνοθετεί ο Τιμ Μπάρτον ο οποίος κάθεται στην σκηνοθετική καρέκλα και του Wednesday.

Το καστ συμπληρώνουν οι: Μόνικα Μπελούτσι, Γουίλεμ Νταφόε, Τζάστιν Θερού, Κάθριν Ο'Χάρα και Άρθουρ Κόντι.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.


Διαβάστε επίσης

Σταρ του «Τζέιμς Μποντ» ψηφίζει τον Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον για επόμενο 007

H Τζένα Ορτέγκα αποκαλύπτει το ρόλο που θα παίξει στον «Σκαθαροζούμη 2»

Νέες ταινίες στα σινεμά με Μάικλ Κίτον, Αλ Πατσίνο και «Kung Fu Panda»