SOCIAL MEDIA

Instagram Stories: Ξεχάστε όσα ξέρατε - Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή (pics)

Instagram Stories: Ξεχάστε όσα ξέρατε - Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή (pics)
Pixabay

Από τότε που κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο του 2016, τα Instagram Stories είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Instagram.

Η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες του Instagram να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες.

Τώρα, φαίνεται ότι το Instagram ετοιμάζεται να ξεκινήσει έναν τεράστιο επανασχεδιασμό που καθιστά πολύ πιο εύκολο να παρακολουθήσετε τις ιστορίες των φίλων σας.

Δοκιμάζει ένα νέο σχεδιασμό που θα επιτρέπει στους χρήστες του να βλέπουν περισσότερα Instagram Stories ταυτόχρονα, τόσο στη home screen όσο και σε μια σελίδα αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτά.

Σύμφωνα με μια δοκιμαστική εκδοχή του Instagram, οι χρήστες θα βλέπουν στη home screen δύο σειρές με τα Instagram Stories ενώ ένα κουμπί «See All Stories» θα τους προσφέρει τη δυνατότητα να μεταβαίνουν σε διαφορετική σελίδα όπου θα βρίσκονται όλα συγκεντρωμένα.

Δείτε τις αλλαγές στη Gallery:

Μια πρώτη εικόνα του νέου σχεδιασμού έδωσε ο social media manager Julian Gamboa μέσα από την ανάρτησή του στο Twitter.

Παρόλο που παραμένει ασαφές πότε, ή ακόμα και αν το Instagram σκοπεύει να παρουσιάσει τον νέο επανασχεδιασμό, έλαβε ποικίλα σχόλια στο Twitter.

Πηγή: Mirror

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βαλέρια Λάτσιου: Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη σε άγνωστες φωτογραφίες