TRAVEL

Ταξίδι... διαρκείας: Πώς να ζήσετε σε αυτό το νησί και να πληρώνεστε (vid)

Ταξίδι... διαρκείας: Πώς να ζήσετε σε αυτό το νησί και να πληρώνεστε (vid)
Θα πηγαίνατε;
East Brother Light Station

Έχετε ονειρευτεί ποτέ μια ξέγνοιαστη ζωή σε κάποιο νησί και μάλιστα να σας πληρώνουν για αυτό; Λοιπόν, είστε τυχεροί γιατί το όνειρο αυτό μπορεί και να γίνει πραγματικότητα!

Υπάρχει μια προσφορά για δουλειά σε ένα μικρό ιδιωτικό νησί στις ακτές του Σαν Φρανσίσκο, όπου θα πληρώνεστε για να μένετε αλλά και να κάνετε τις δουλειές…

Οι δύο συντηρητές του σπιτιού εγκαταλείπουν τις θέσεις τους και οι ιδιοκτήτες χρειάζονται άλλα δύο άτομα για να αναλάβουν τις βαριές δουλειές.

Προϋπόθεση είναι να είστε ικανοί να αναλάβετε μια πληθώρα από απαιτητικές εργασίες για 130.000 δολάρια (σ.σ. για δύο άτομα).

Τα καθήκοντα των ενδιαφερομένων είναι μαγείρεμα, καθάρισμα, πλύσιμο ρούχων, ρύθμιση της τροφοδοσίας και ότι άλλο ζητηθεί από τους ιδιοκτήτες.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν δίπλωμα για σκάφους, να διαθέτουν άδεια από την ακτοφυλακής, να μην καπνίζουν και να μην είναι φιλικοί με τους σκύλους, και να μην έχουν παιδιά.

Βρείτε εδώ την αίτηση και συμπληρώστε την εάν θέλετε να διεκδικήσετε τη θέση!

Πάντως ακόμη και εάν δεν σας πειστήκατε για αυτή την επιλογή, το Σαν Φρανσίσκο είναι μια από τις καλύτερες επιλογές, ένα θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι…

Αυτοί είναι οι 5 λόγοι:

  • Για τις γαστρονομικές επιλογές που προσφέρει
  • Για τα καταπράσινα πάρκα του
  • Για τις βόλτες στην πολύβουη Chinatown
  • Για τα μουσεία του
  • Για να επισκεφτείτε το περίφημο Αλκατράζ

Σχετικές ειδήσεις