ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 27/05: Ίσως να εκδηλωθεί μια «θανάσιμη» αντιζηλία

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 27/05: Ίσως να εκδηλωθεί μια «θανάσιμη» αντιζηλία
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα δημιουργεί κινδύνους για την υγεία σου.
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου μένει σε σένα να διαχειριστείς με τον πιο σωστό τρόπο τις… παρελθοντικές προκλήσεις που θα σου τύχουν.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα δημιουργεί κινδύνους για την υγεία σου και καλό είναι να αποφύγεις οτιδήποτε θα μπορούσε να την επιβαρύνει, ενώ αν κάτι κακό συμβαίνει στον οργανισμό σου, δεν έχεις παρά να το εξαλείψεις, άπαξ διά παντός! Ίσως βέβαια να εκδηλωθεί και μια «θανάσιμη» αντιζηλία. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, είναι πιθανό να μην σου βγουν «με την μια» κάποια πράγματα. Επιπλέον όμως θα μπορέσεις να διορθώσεις ότι δεν έγινε ολοκληρωμένα και να καλύψεις τα όποια κενά ή απλά να πάρεις την ρεβάνς για κάτι που δεν σου «έκατσε» παλιά και τώρα ήρθε η ώρα του να εκπληρωθεί.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 27/05

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου μένει σε σένα να διαχειριστείς με τον πιο σωστό τρόπο τις… παρελθοντικές προκλήσεις που θα σου τύχουν, έχοντας επίγνωση όμως ότι κάποια πράγματα θα συμβούν την πιο ακατάλληλη στιγμή. Και βέβαια αν είσαι μόνος/η δικαιούσαι να «ξεδώσεις» ερωτικά, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα όμως δεν θέλει και πολύ ώστε μια «περιπετειούλα» να εξελιχθεί τελικά σε κάτι που θυμίζει... ολέθρια σχέση!