ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 06/06: Ένα νομικό ζήτημα απαιτεί την προσοχή σου

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 06/06: Ένα νομικό ζήτημα απαιτεί την προσοχή σου
Με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου διανύουν μια ανθηρή περίοδο.
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Με τον Άρη στον Κριό και να… θες να ησυχάσεις δεν θα τα καταφέρεις, οπότε παρ’ το απόφαση και μπες δυναμικά στο στίβο της ζωής.

Με τον Άρη στον Κριό και να… θες να ησυχάσεις δεν θα τα καταφέρεις, οπότε παρ’ το απόφαση και μπες δυναμικά στο στίβο της ζωής, αν όμως έχεις και συνεργάτες ή συνεταίρους, οι επιθυμίες και οι σχεδιασμοί σου, δεν θα βρουν εύκολα αποδοχή και θα χρειαστεί να πείσεις άτομα που έχουν μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ή αντίληψη των πραγμάτων. Παράλληλα, με τη Δήμητρα στο ζώδιό σου μπορεί να «ξεσηκώσεις» στους άλλους για ένα σκοπό, ίσως όμως να σου ασκηθεί και μια οξεία κριτική για το φέρσιμο ή την εμφάνισή σου ή να γίνεις «φίρμα» για τους… λάθος λόγους! Επιπλέον, ένα νομικό ζήτημα απαιτεί την προσοχή σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 06/06

Με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου διανύουν μια ανθηρή περίοδο και είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, τότε… καλά να περάσεις! Είναι ωστόσο πιθανό η προσωπική σου ζωή να επηρεαστεί αρνητικά από μια οξεία ένταση, με αφορμή κι αιτία ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα που ανακύπτει κι εδώ βέβαια το ζητούμενο δεν είναι να… αφήσεις το γάμο και να πας για τα πουρνάρια αλλά να υπερασπίσεις την ευτυχία σου!