ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 06/07: Ίσως χάσεις πολλά εξαιτίας ενός πάθους σου

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 06/07: Ίσως χάσεις πολλά εξαιτίας ενός πάθους σου
Με την Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τα «τυχερά» και τις προτάσεις σου.
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι: Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε παραπέμπει σε μια οικονομική υπόθεση που μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο «βραχνά».

Η Σελήνη στο Ζυγό είναι… ακριβώς ότι χρειάζεσαι για να περάσεις καλά με τη συνδρομή προσώπων που «τα πας» και «σε πάνε» κι ας προκληθεί και… σκάνδαλο με τις επιλογές σου! Αν μπορούσαν ας το γλεντούσαν κι οι επικριτές σου… Επιπλέον έχεις τύχη και σε επενδυτικές δραστηριότητες, ενώ αν έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία τους. Παράλληλα βέβαια η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε παραπέμπει σε μια οικονομική υπόθεση που μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο «βραχνά». Ίσως πάλι να χάσεις πολλά, αν όχι… όλα εξ αιτίας ενός πάθους που δεν μπορείς να ελέγξεις.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 06/07

Με την Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τα «τυχερά» και τις προτάσεις σου, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς και εκείνο που έχει σημασία είναι να περάσεις καλά, αφήνοντας τα «σοβαρά» για αργότερα. Τα ανάλογα θα συμβούν βέβαια κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση και τελικά είτε από επιπολαιότητα, είτε από «απληστία», δεν θες πολύ για να μπεις σε μια παράλληλη κατάσταση, «αξιοποιώντας» άμεσα το πλεονέκτημά σου!