ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 21/07: Υπάρχουν απωθημένα που θα βάλουν και τους όρους του «παιχνιδιού» (2)

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 21/07: Υπάρχουν απωθημένα που θα βάλουν και τους όρους του «παιχνιδιού» (2)
Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις τα χαρτιά σου ή/και να πάρεις μια επίσημη πιστοποίηση
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να κρατήσεις μακριά άτομα της οικογένειας σου, αφού θα τα κάνουν όλα… κουλουβάχατα!

Το τρίγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί στο να διαμορφωθεί μια «πανηγυρική» ατμόσφαιρα στο σπίτι ή την δική σου φιλοξενία σε ένα άνετο και χαρούμενο περιβάλλον. Μπορεί ακόμη να εμπλουτίσεις το χώρο σου με νέα αποκτήματα, ενώ η μέρα προσφέρεται για μισθώσεις ή/και αγοραπωλησίες ακινήτων. Παράλληλα βέβαια είναι σκόπιμο να είσαι νομότυπος στις συναλλαγές σου και να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ αν περάσεις κάποιου είδους εξετάσεις το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο της προετοιμασίας σου. Αν πάλι ταξιδέψεις όλο και κάτι... στραβό θα σου τύχει, εκτός κι αν το ταξίδι σου έχει επαγγελματικό χαρακτήρα!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 23/07

Όσον αφορά στις δικές σου επιθυμίες, με τον Άρη στα μέρη σου, τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα», χωρίς όμως να υπολογίζεις τις διαθέσεις των άλλων, κάτι που εύκολα μπορεί να προκαλέσει προστριβές ή παρεξηγήσεις. Ανάλογα αποτελέσματα όμως θα υπάρξουν κι αν κάποιος/α σου «την πέσει», πιέζοντάς σε να ενδώσεις χωρίς να θέλεις. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να δημιουργηθεί κι ένα «αρραγές μέτωπο» απέναντι σε μια έξωθεν «πρόκληση».