ΖΩΔΙΑ

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 23/08: Είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις

Κριός | Ημερήσιες Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το μόνο για το οποίο πρέπει να ανησυχείς είναι η ανάμιξη συγγενών ή γνωστών
astrology.gr

Ζώδια - Κριός: Παράλληλα πολλά είναι αυτά που… δεν θα γίνουν στη δουλειά σου, ευκαιρία λοιπόν να κοιμηθείς περισσότερο και να ξεκουραστείς!

Η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί σε μεταβολές στον χώρο σου και πέρα από τις χωροταξικές παρεμβάσεις ή/και τις αλλαγές διαρρύθμισης που μπαίνουν στο πρόγραμμα, είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις ή να φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού προσωρινά. Ίσως πάλι να εκδηλωθούν ιδιαίτερες ευαισθησίες και… γκρίνιες από πρόσωπα της οικογένειάς σου! Παράλληλα πολλά είναι αυτά που… δεν θα γίνουν στη δουλειά σου, ευκαιρία λοιπόν να κοιμηθείς περισσότερο και να ξεκουραστείς! Αν τώρα σου προκύψει κάποιο θέμα υγείας, μη βιαστείς να ακολουθήσεις μια αγωγή, αφού η διάγνωση μπορεί να είναι λάθος.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 23/08

Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου όλα μπορεί να πάνε κατ’ ευχή κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση το μόνο για το οποίο πρέπει να ανησυχείς είναι η ανάμιξη συγγενών ή γνωστών, αφού όλο και κάποια «βλακεία» θα κάνουν, είτε από κακή πρόθεση, είτε επειδή νομίζουν άλλα αντί άλλων. Αν πάλι είσαι μόνος/η, φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος για να βρεις ένα ταίρι που θα σε καλύψει σε πολλά κι αν είσαι καλά στην υγεία σου… προχώρα χωρίς ενδοιασμούς!