ΖΩΔΙΑ

Η Χρονιά του Δράκου - Ετήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η Χρονιά του Δράκου - Ετήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Το 2024, σύμφωνα με το Κινέζικο Ωροσκόπιο, θα είναι η χρόνια του Δράκου του Ξύλου

Στις 10/2, μαζί με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ξεκινά η καινούργια χρονιά στην Κινέζικη Αστρολογία, που για το 2024 είναι το Έτος του Δράκου του Ξύλου.

Να ξαναθυμίσουμε ότι όσοι είστε γεννημένοι το 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, ανήκετε στο συγκεκριμένο ζώδιο του Κινέζικου ωροσκοπίου!

Ας πάμε να δούμε αναλυτικά τις Ετήσιες Προβλέψεις Κινέζικης για όλα τα ζώδια!

Ποντικός

Επανάσταση στον τρόπο ζωής ή τις συνήθειές σου, καθώς και στην εργασία και την υγεία, ειδικά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους φέρνει η χρονιά του Δράκου. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να πειραματιστείς ή να βρεις το θάρρος να κάνεις το άλμα για να δημιουργήσεις νέα δυναμική—ίσως λιγότερο ασφαλή αλλά πιο ενδιαφέρουσα και υποσχόμενη. Είναι επίσης μια στιγμή για να επανασυνδεθείς με την τεχνολογία ή το μέλλον με έναν ιδιαίτερο τρόπο, χωρίς να κολλήσεις στο παρελθόν ή το παρόν. Είναι καιρός να αναζητήσεις μεγαλύτερη προβολή, να ταξιδέψεις και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στην οικονομική σου διαχείριση. Ωστόσο, από τον Ιούνιο και μετά, η περίοδος θα είναι κρίσιμη για τις προσωπικές σου σχέσεις, ειδικά τις ερωτικές, τις οικογενειακές και τις επαγγελματικές. Αυτή η περίοδος απαιτεί προσεκτική εξέταση της κατάστασης και των περιστάσεων. Πάνω από όλα, σκέψου: Τι είδους σχέσεις ζητάς και μέχρι ποιο σημείο μπορείς να δεσμευτείς...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr