ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Καμμένος: Να σταθεροποιηθεί η νέα πραγματικότητα (vid)

Π. Καμμένος: Να σταθεροποιηθεί η νέα πραγματικότητα (vid)

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα βοηθήσουμε να σταθεροποιηθεί η νέα κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος

"Ο λαός ανέδειξε μία νέα κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα" δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από το Ζάππειο.

"Μέσα σε ένα κλίμα φοβίας, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες επέλεξαν την ελπίδα και την ανεξαρτησία" συμπλήρωσε.

"Οι ΑΝ.ΕΛ. θα βοηθήσουμε ώστε αυτή η νέα κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα να σταθεροποιηθεί για το καλό της πατρίδας, του έθνους και του λαού" τόνισε.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι "οι ΑΝ.ΕΛ. είναι το αναγκαίο καλό για το έθνος για να οδηγηθεί η πατρίδα στον δρόμο της αξιοπρέπειας, της προόδου, για να φωτίσει η ελπίδα στα μάτια των παιδιών, όλων των Ελλήνων για να επιστρέψει το χαμόγελο, για να χτίσουμε τη ζωή που μας κατέστρεψαν τα τελευταία πέντε χρόνια τα μνημόνια και η ξένη κυριαρχία".

"Οι επόμενες ημέρες θα είναι η αρχή ενός δύσκολου δρόμου, αλλά ελληνικού δρόμου στην Ευρώπη. Είναι ώρα να ενωθούμε οι Έλληνες" πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ο κ. Καμμένος είχε γίνει δεκτός στα γραφεία του κόμματος με ενθουσιασμό, επευφημούμενος μεγάλο αριθμό οπαδών των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

panos-kammenos

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε: «Ό,τι λέμε ισχύει για πάντα». Απαντώντας σε ερωτήσεις για το τι μέλλει γεννέσθαι, ανέφερε ότι «ο τόπος θα έχει κυβέρνηση». Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε βολές κατά των δημοσκόπων που τον έφεραν εκτός Βουλής, ενώ τόνισε ότι ο αγώνας όλων των στελεχών του δικαιώθηκε από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Σχετικές ειδήσεις