ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε το όνομα της παράταξής του

Εκλογές 2019: Ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε το όνομα της παράταξής του

Δημοτικές εκλογές 2019: Το «ΡΟΜΑΝΤΣΟ», στην Ομόνοια, επέλεξε ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, για να ανακοινώσει το όνομα της παράταξής του.

Το όνομα και το λογότυπο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της 4ης «Συνάντησης Αθηναίων», την Τετάρτη (20/03/2019). Μέσα από το βίντεο που προβλήθηκε, ο κ. Γερουλάνος αποκάλυψε «τη ματιά και την προσέγγισή του για την αλλαγή που επιδιώκει να φέρει στην Αθήνα, όχι μόνος του, αλλά μαζί με κάθε Αθηναίο που νοιάζεται για την πόλη».

Το όνομα της παράταξης είναι «Αθήνα Είσαι Εσύ» και ονομάστηκε έτσι γιατί, «εμείς, εγώ, εσείς, εσύ, είμαστε αυτοί που μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για την Αθήνα που αγαπάμε. Μόνο μαζί και μόνο με νοιάξιμο και γνώση για την πόλη και τις ανάγκες της μπορούμε να δώσουμε πνοή σε κάθε γειτονιά».

Επίσης, ο κ. Γερουλάνος ανέπτυξε τους στόχους της παράταξής του «για μια Αθήνα ζωντανή, με φροντισμένες και ασφαλείς γειτονιές, δίκαιη, που δεν αφήνει κανέναν άνθρωπο και καμία γειτονιά πίσω, λειτουργική, που βάζει πρώτα τον κάτοικο, την οικογένεια και τις ανάγκες των μεγαλύτερων, δημιουργική, που δίνει πνοή στην τοπική οικονομία, συμμετοχική, όπου κάθε δημότης έχει λόγο».

Η επόμενη «Συνάντηση Αθηναίων» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 27 Μαρτίου, στην Κυψέλη, στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις