ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκάρει η Σοφία Σπαντιδάκη: «Ο ξάδερφος μου δολοφονήθηκε, δεν αυτοκτόνησε»

Σοκάρει η Σοφία Σπαντιδάκη: «Ο ξάδερφος μου δολοφονήθηκε, δεν αυτοκτόνησε»

Ενώ παραμένει μυστήριο ο θάνατος του βενζινοπώλη στην Κρήτη.

Σίγουρη ότι ο ξάδερφός της που βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι στην αποθήκη του πρατηρίου υγρών καυσίμων που διατηρούσε στην Εθνική Οδό Ρεθύμνου – Αρκαδίου, δολοφονήθηκε δηλώνεις η ηθοποιός Σοφία Σπαντιδάκη.

«Δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε σε ραντεβού θανάτου» υποστηρίζει η Σοφία Σπαντιδάκη στην εφημερίδα «Εσπρέσο» και προσθέτει: «Είχαμε καθημερινή επαφή και είχαμε τεράστια αδυναμία ο ένας στον άλλον. Μάλιστα ήταν να παίξει και στην ταινία μου που θα γυριστεί στην Κρήτη. Ήταν ένας πολύ αισιόδοξος άνθρωπος με όρεξη και όνειρα για τη ζωή, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει αυτοκτονήσει. Είμαι 100% σίγουρη».

Στην συνέχεια τόνισε: «Ο Ηλίας δεν είχε κανέναν λόγο να αυτοκτονήσει. Ήταν νιόπαντρος, τον Μάιο εγώ τον πήγα γαμπρό στην εκκλησία. Ήταν ευτυχισμένος, ήταν χαρούμενος, ήταν καλά. Είχε την επιχείρησή του, τους φίλους του, το προηγούμενο βράδυ μου μιλούσε για τα σχέδιά του, λέγαμε πως θα βρεθούμε σύντομα και θα κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Αν τον τρόμαζε κάτι; Θα έλεγα πως όχι.

Γνωρίζω καλά ότι είχε διαφορές για κάποια χρήματα με κάποιον βενζινοπώλη από το Ηράκλειο και δεχόταν απειλές. Μου είχε μιλήσει για εκείνον αλλά μέσα στην αφέλειά του, γιατί ο Ηλίας ήταν αφελής σαν μικρό παιδί, δεν περίμενε ποτέ ότι κάποιος άνθρωπος θα έφτανε στο σημείο να τον σκοτώσει. Όχι. Στιγμή δεν πίστεψα το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Είναι δυνατόν να αυτοκτονήσεις όταν η σφαίρα βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου; Μιλάμε για καθαρή, ξεκάθαρη δολοφονία. Δυστυχώς έχουμε χάσει την εικόνα μέσα στο βενζινάδικο από ένα σημείο και μετά… Φαίνεται ότι ο Ηλίας τραβάει κάποια στιγμή το καταγραφικό και μετά τέλος.

Υπάρχουν όμως κάμερες ασφαλείας, έχουν ληφθεί δείγματα DNA και αποτυπώματα, έχει διοριστεί τεχνικός σύμβουλος ενώ τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο μαγαζί έχουν ήδη κληθεί για κατάθεση. Είμαι αποφασισμένη, όπως ακριβώς και η οικογένεια του Ηλία, να φτάσουμε αυτή την υπόθεση μέχρι τέλους προκειμένου να αποκαλυφθεί τι πραγματικά συνέβη στον άνθρωπό μας. Οι ένοχοι να είναι σίγουροι ότι θα τιμωρηθούν…».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΔΔΔΥ: Αγοράστε αυτοκίνητα από 350 ευρώ - Δείτε όλη τη λίστα με τα οχήματα και τις τιμές (pics)

Καιρός τώρα: Τετάρτη με κοκτέιλ υγρασίας και σκόνης - Πού αναμένονται βροχές (pics)

Σχετικές ειδήσεις