ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: «Δεν ήθελα να σκοτώσω τη γυναίκα μου» - Βίντεο ντοκουμέντο

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: «Δεν ήθελα να σκοτώσω τη γυναίκα μου» - Βίντεο ντοκουμέντο

Οικονομικές διαφορές βρίσκονται πίσω από τη στυγερή δολοφονία 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Ο δράστης, ο οποίος έχει δύο παιδιά με το θύμα, θα οδηγηθεί σήμερα Σάββατο ενώπιον του Εισαγγελέα, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο 74χρονος σύζυγός της και δράστης του εγκλήματος παραδόθηκε στις Αρχές και παρέδωσε το 32αρι πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε το θύμα τρεις φορές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 74χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη γυναίκα του. Ανέφερε ότι θόλωσε μετά από καυγά που είχε μαζί της. Ο δράστης είχε για καιρό καυγάδες με την 64χρονη λόγω οικονομικών διαφορών.

Το σημείο της δολοφονίας

Οι εντονότερες προστριβές ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη στιγμή που αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Τότε ήταν που έπρεπε να διαχωρίσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Δράστης και θύμα διατηρούσαν δύο καθαριστήρια, ενώ αντικείμενο προστριβών ήταν και ένα τριώροφο κτίριο.

Υπενθυμίζεται ότι η 64χρονη βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Πέμπτης, όταν περίοικοι την εντόπισαν βαριά τραυματισμένη στο δρόμο, έξω από το σπίτι της. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα λεπτά νωρίτερα στο σπίτι βρισκόταν ο 74χρονος που άρχισε να τσακώνεται μαζί της.

Ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον της στο λαιμό και στον ώμο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση αναφέρει:

«Συνελήφθη 75χρονος για την ανθρωποκτονία 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα

Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και συνελήφθη 75χρονος ημεδαπός για την ανθρωποκτονία της 64χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες, στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 75χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι Έλληνες Μασόνοι διέγραψαν τη ψυχολόγο της Καρολάιν