ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 45χρονος που σκότωσε τον 50χρονο φίλο του

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 45χρονος που σκότωσε τον 50χρονο φίλο του
INTIME

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 45χρονο, πατέρα τριών παιδιών, από την Αλβανία για τη δολοφονία του 50χρονου συμπατριώτη μέρα μεσημέρι στην περιοχή της Ανάληψης.

Το πρωί του Σαββάτου (15/7) οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 45χρονος Αλβανός ο οποίος το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης (13/7) πυροβόλησε και σκότωσε 50χρονο ομοεθνή του στη μέση του δρόμου.

Το συμβάν έγινε έξω από βενζινάδικο στην περιοχή της Ανάληψης και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Ο 45χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι μεταξύ των δύο ανδρών υπήρχαν οικονομικές διαφορές.

Ο 45χρονος, πατέρας τριών παιδιών, κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο εισαγγελέας μετά την άσκηση της δίωξης παρέπεμψε τον δράστη στην 6η τακτική ανακρίτρια από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου, έχει καταγράψει τον διαπληκτισμό των δύο ανδρών και την εν ψυχρώ δολοφονία του 50χρονου, με πυροβολισμούς από τον 45χρονο μέσα από το όχημά του.