ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χρήστος Γιαλιάς: Τα ανοίγματα στην Αλβανία, τα ερωτήματα για την ασφάλειά του και οι επαφές

Χρήστος Γιαλιάς: Τα ανοίγματα στην Αλβανία, τα ερωτήματα για την ασφάλειά του και οι επαφές
Eurokinissi

Χρήστος Γιαλιάς: Το πρόσφατο παρελθόν του Χρήστου Γιαλιά και οι επαφές του με συγκεκριμένα πρόσωπα μπαίνουν στο στόχαστρο του Ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την εκτέλεση του ισχυρού άντρα του κλάδου της εμπορίας κρεατων και ερευνούν επικοινωνίες που είχε αλλά και "ανοίγματα" που ήθελε να κάνει.

Ήταν ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος που ήθελε να εξελίσσεται με ότι καταπιανόταν. Το όνομα του, ειδικά τον τελευταίο καιρό ακουγόταν όλο και περισσότερο στους χώρους όπου κινούνταν με αποτέλεσμα ορισμένοι να τον βλέπουν πιθανότατα ως απειλή.

Οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής έχουν στα χέρια τους ευρήματα από τον τόπο της τραγωδίας τα οποία λόγω της πυρπόλησης του οχήματος είναι πολύ δύσκολο να αξιοποιηθούν, μια κατάθεση ατόμου που είδε τι συνέβη δηλαδή τη στιγμή της εκτέλεσης, το πως διέφυγαν οι δράστες και προς τα που κινήθηκαν αλλά και ορισμένες πληροφορίες για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του θύματος.

Σύμφωνα με πηγές του newsbomb, ο επιχειρηματίας σπανίως κυκλοφορούσε ολομόναχος. Είχε στο πλευρό του άτομα που του παρείχαν ασφάλειας ενώ παρκαρισμένα στο σπίτι του φέρεται να είναι θωρακισμένα οχήματα. Την ημέρα της εκτέλεσης δεν είχε κανένα μέτρο προστασίας.

Τα ευρήματα που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σημείο της εκτέλεσης μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να βοηθούν ιδιαίτερα την έρευνα και να απαντούν στο ερώτημα "Ποιοι και γιατί;"

Στο σημείο έγινε και δεύτερη έρευνα ενώ σύντομα θα κληθούν άτομα του πολύ στενού του κύκλου.

Ο επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα γνωστός και στην Αλβανία και σύμφωνα με αλβανικά μέσα εκτός με την εμπορία κρεάτων είχε ανοιχτεί και σε τουριστική επιχείρηση όπως και στις αγοραπωλησίες ακινήτων

Σχετικές ειδήσεις