ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Υπόθεση Γιακουμάκη: Ένα μήνα μετά την εξαφάνισή του τα ερωτηματικά παραμένουν

Υπόθεση Γιακουμάκη: Ένα μήνα μετά την εξαφάνισή του τα ερωτηματικά παραμένουν

Ένας μήνας και τρεις ημέρες έχουν περάσει από εκείνη την Παρασκευή του Φεβρουαρίου όταν εξαφανίστηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στα ίχνη του.

Δυστυχώς από τις 6 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα, ο 20χρονος φοιτητής συνεχίζει να αγνοείται ενώ οι αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως είναι συγκλονιστικές και αποτυπώνουν τις δραματικές στιγμές που περνούσε ο Βαγγέλης στα Ιωάννινα όπου σπούδαζε.

Σήμερα (09/03/2015) είναι προγραμματισμένη έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Γαλακτοκομικής Σχολής όπου θα συζητηθεί το πολυσέλιδο πόρισμα της ΕΔΕ, το οποίο διενεργήθηκε από τριμελή επιτροπή για λογαριασμό του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ.

Το εν λόγω πόρισμα, αποκάλυψε ότι ο Βαγγέλης έπεφτε θύμα σκληρού bullying από συμφοιτητές του μέσα στην ίδια τη Σχολή και οδήγησε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, να ζητήσει την απομάκρυνση του διευθυντή της Σχολής Κωνσταντίνου Μάντζαρη αλλά και τη μεταβίβαση του πορίσματος στον εισαγγελέα προκειμένου να εντοπισθούν τυχόν ποινικές ευθύνες.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Καθώς τα στόματα ανοίγουν σιγά σιγά για τα όσα συνέβαιναν στη Γαλακτοκομική Σχολή, όσα έρχονται στο φως είναι συγκλονιστικά.

Από το επεισόδιο με τον ιμάντα όταν και «πάνω στην πλάκα» παραλίγο κάποιοινα στραγγαλίσουν μέχρι θανάτου τον Βαγγέλη έως την αποκάλυψη ότι ο 20χρονος αναγκαζόταν να κάνει μπάνιο στις τρεις τα ξημερώματα για να μην του κλείνουν κάποιοι το ζεστό νερό και παγώνει, τα στοιχεία είναι ανατριχιαστικά.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι τον Μάρτιο του 2014 μια καθηγήτρια της Σχολής είχε επισημάνει κάποια από τα επεισόδια bullying που ελάμβαναν χώρα σε αυτή και είχε ενημερώσει σχετικά το σύλλογο καθηγητών αλλά δεν υπήρξε κάποια πρωτοβουλία για να εξεταστεί περαιτέρω η υπόθεση.

Δείτε εδώ τον Βαγγέλη, σε κρητικό γλέντι, λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί.

Σχετικές ειδήσεις